Η heavy rock συναντά την pop στο νέο «πιασάρικο» track του αθηναϊκού σχήματος Loud Silence.

Πριν λίγους μήνες, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία τους με τη Bitter Tea Records, κυκλοφόρησαν το single "Τake a Breath", ως προπομπό του δεύτερου album τους. Σήμερα, μοιράζονται το «Dance With Me», ένα κομμάτι αφιερωμένο στους αντισυμβατικούς άνθρωπους, όσους επιδιώκουν τη δική τους μικρή ή μεγάλη επανάσταση. Οι Loud Silence τους προσκαλούν να ενωθούν και να καλέσουν τους υπόλοιπους να «χορέψουν όλοι μαζί» για να επιβιώσουν. Να φτιάξουν έναν δικό τους μικρό κόσμο οσό περίεργος και αν φαίνεται στους υπόλοιπους.

 Tο video clip του “Dance With Me”, σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Avopolis

 

Σχετικά με τις επιρροές του συγκεκριμένου single, δηλώνουν:

Μουσικά, το instrumental μέρος του «Dance With Me» προέρχεται από μια μίξη επιρροών, όπως οι Royal Blood, οι κιθάρες των Muse (συγκεκριμένα του Supermassive Black Hole), ενώ καθοριστική στιγμή επαιξε και το Grounds από τους Idles, με το απίστευτα tight παίξιμο. Αναφορικά με την φωνητική γραμμή σχεδόν αποκλειστική επιρροή, ακόμα και αν αυτό δεν ακούγεται στον μέσο ακροατή, έπαιξε η επιρροή μας από τον Michael Jackson.

To video clip του «Dance With Me» σκηνοθέτησαν οι ShareAFilm, σταθεροί συνεργάτες της Bitter Tea.

ls_dwm_jpg

WHO IS WHO

Ο Ανδρέας Γιαννακόπουλος, ο Νίκος Γιαννακόπουλος και ο Ιάσωνας Θέριος κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους Elements το 2020, με το οποίο απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή, σε Αθήνα και επαρχία, με κάποια από τα πιο αξιοσημείωτα συγκροτήματα της χώρας (Planet Of Zeus, Void Droid, Breath After Coma κ.α.), αλλά και του εξωτερικού (Valley Of The Sun, Lionize), καθώς συμμετείχαν σε φεστιβάλ όπως το Schoolwave Festival, το New Long Festival και το Under The Sun.

loudsilence_shareafilm

Φωτογραφίες: ShareAFilm

 

Follow 

Facebook:  @loudsilenceband 
Instagram: @loudsilence.band

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured