Νέο concept album από Hume Assine, με τίτλο ATHENS BLUES.

Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και 1 Δεκεμβρίου σε διάφανο βινύλιο με sticker pack.

Σε αυτό το 3ο album, το trio επιστρέφει ανανεωμένο ηχητικά, με τον Hume Assine να συνοδεύει τα synthesizers του, με organs και mellotrons, τον Αλέξιο Αντωνόπουλο, να αφήνει στην άκρη τα ντραμς του για να παίξει με αναλογικά beats και την Άννα Πασπάτη, σε πρώτο ρόλο στα φωνητικά, να μας διηγείται δέκα καθημερινές Αθηναϊκές ιστορίες οι οποίες σε τίποτα δε διαφέρουν από αυτές που συμβαίνουν σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη.

athensbluesvinyltransparent-image

Άλλωστε το album κλείνει με τη συμμετοχή έκπληξη του Θεσσαλονικιού συγγραφέα και ραδιοφωνικού παραγωγού, Στέφανου Τσιτσόπουλου, να μας περιγράφει ένα ταξίδι μερικών nanosecond από και προς τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Jerome Kaluta αναλαμβάνει να μας εισάγει στον κόσμο των Αθηναϊκών μπλουζ. Έναν κόσμο γεμάτο super συναισθήματα, special καθημερινότητες, νυχτερινές βόλτες, παθιασμένα φιλιά, πολιτική τοξικότητα, υπόγειες και εξωπραγματικές διαδρομές, εσωτερικές αναζητήσεις και όνειρα.

«Από την Κυψέλη, στην Παλλήνη και το Νέο Ψυχικό,
μας ενώνει μια ζωή σ’ ένα κλουβί με το λουκέτο ανοιχτό»

Το ATHENS BLUES κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, αλλά και σε μια super urban έκδοση διάφανου βινυλίου την 1η Δεκεμβρίου, από τη Muzitee.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured