Ναταλία Πετρίτη

Σε μια μάλλον πρωτοφανή κίνηση για τα δεδομένα του καλλιτεχνικού χώρου, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε πως σκοπεύει να επιστρέψει τα χρήματα των εισιτηρίων της χθεσινής του συναυλίας, η οποία και διεκόπη λόγω βροχής. Πρωτοφανή, μιας που ο ίδιος βρέθηκε επί σκηνής μαζί με την μπάντα του για περισσότερες από δύο ώρες.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης του εγχώριου κοινού έκανε γνωστή την πρόθεσή του μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, ενημερώνοντας τους θαυμαστές του που βρέθηκαν στον Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα το βράδυ της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου.

Η κίνησή του όπως ήταν αναμενόμενο χαιρετίστηκε από το κοινό, το οποίο στα σχόλια ζητά από τον τραγουδιστή να ξαναπαίξει το συντομότερο δυνατό.

Όσα έγραψε στην ανάρτηση:

Καλημέρα!

Η ανακοίνωση αυτή απευθύνεται σε όσες και όσους παραβρέθηκαν χθες την Τετάρτη 21/9 στη συναυλία μας στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα.

Δυο ώρες μετά την έναρξη, άρχισε να βρέχει με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συνεχίσουμε.

Οι υπεύθυνοι τεχνικοί και εγκαταστάτες του ήχου, μας ενημέρωσαν ότι δε γίνεται να ξαναπροσπαθήσουμε – όταν η βροχή σταμάτησε για κάποια ώρα – γιατί τα μηχανήματα είχαν βραχεί και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για ηλεκτροπληξία. 

Η ενημέρωση στον κόσμο που δεν έφυγε έγινε, μα – εξαιτίας των τεχνικών δυσκολιών που υπήρχαν – δεν έφτασε μάλλον σε όλους τους παρευρισκόμενους μιας και – αναγκαστικά - χρησιμοποιήθηκαν βοηθητικά ηχεία που δεν μπορούσαν να καλύψουν όλο το χώρο. Πάντως δεν υπήρχε δυνατότητα για κάτι καλύτερο.

Η δίωρη διάρκεια δεν κάλυψε φυσικά όλο το πρόγραμμα που είχαμε ετοιμάσει με αγάπη. Η βροχή μας τα έκανε μούσκεμα. *

Αν και τυπικά οι δυο ώρες είναι αρκετές, η σχέση που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας, μέσα στο χρόνο, δεν είναι καθόλου τυπική.

Εφ’ όσον, λοιπόν, κάποιοι νιώθουν αδικημένοι, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τα χρήματα που έδωσαν για να μας ακούσουν (μπορείτε να στείλετε email με τον αριθμό παραγγελίας σας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου).

Εύχομαι υγεία και καλύτερες μέρες.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου

* Έχει ξανασυμβεί αυτό φέτος το καλοκαίρι, έτσι που σκέφτομαι να ονομάσω -εκ των υστέρων- το σχήμα ως «Ο Θανάσης και οι βρεγμένες γάτες».

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=637189151095853&set=a.253514059463366

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured