Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, ο 34χρονος trapper Mad Clip έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ η κολώνα στην οποία αρχικά προσέκρουσε το αυτοκίνητο του Mad Clip ουσιαστικά κόπηκε στη βάση της.

Στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε άλλο άτομο, ενώ από τα πρώτα στοιχεία δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου στο δυστύχημα.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, με 12 πυροσβέστες και με 4 οχήματα, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό μετά από σχεδόν δύο ώρες.

Ο Mad Clip μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το βράδυ της Τετάρτης (01/09), μερικές ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο φίλων και συνεργατών του, στο Island.

Στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά και έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές του αδικοχαμένου ράπερ, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον θάνατό του.

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος) ήταν ελληνοαμερικανός rapper/trapper που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Ο ίδιος δήλωνε μουσικός - τραγουδοποιός και των δύο ειδών. Το όνομά του στην πραγματικότητα είναι αρκτικόλεξο και σημαίνει Money and drugs Can’t live in poverty.

O Mad Clip γεννήθηκε τον Μάιο του 1987 στη Νέα Υόρκη. Όπως ο ίδιος έχει αναφέρει, όταν οι γονείς του χώρισαν, «τα πράγματα άλλαξαν εντελώς, ξαφνικά ήταν σαν τη μέρα με τη νύχτα. Η μάνα μου έπαθε κατάθλιψη, η αδερφή μου ήταν μικρή, 5 χρονών, κι εγώ στο πέρα-δώθε. Πήγαινα στον πατέρα μου, δεν τα βρίσκαμε, πήγαινα στη γιαγιά μου, μετά πήγαινα πάλι στη μάνα μου. Πήγαινα στην Αμερική, μετά γύρναγα στην Ελλάδα, ήταν ένας φαύλος κύκλος. Δεν είχα τον δεσμό της οικογένειας, δεν υπήρχε έλεγχος και τις αποφάσεις τις έπαιρνα μόνος μου».

Στην Ελλάδα ήρθε για τη στρατιωτική του θητεία, αλλά δεν την ολοκλήρωσε όντας αρκετά απείθαρχος, όπως έχει πει. Πήγε στην Κύπρο για να δουλέψει σε ένα club και επέστρεψε στη Νέα Υόρκη. Γνώρισε, όπως είχε αναφέρει, τον Joseph "Run" Simmons των Run DMC και το deal που θα κλεινόταν χάλασε τελευταία στιγμή. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο και μετά στην Αθήνα ξανά. Ο Τάκι Τσαν, όταν του έκανε τατουάζ, εντυπωσιάστηκε με τις ικανότητές του και τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το "Eimai Trelos".

Κυκλοφόρησε συνολικά 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Κομμάτια όπως τα "Dealer", "Kotera", "Sinthikes", "Hustla", "Mporei" με την Ελένη Φουρέιρα (επίσης, συμμετείχε και στο "ΜΑΜΑ") ξεπέρασαν συνολικά τις 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. 

«Με τη μουσική γίνεσαι αθάνατος. Ακόμη και καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή, βάζεις να τους ακούσεις και είναι λες και ζωντανεύουν ξανά. Είπα τότε στον εαυτό μου, πως δεν έχει νόημα απλά να ζω, να πεθάνω και να μη με θυμάται κανένας. Δεν ξεκίνησα τη μουσική για τα λεφτά. Ήθελα να αφήσω ένα legacy, ένα story, ένα αποτύπωμα. Να μπορεί να με ακούσει κάποιος κάποτε και να πει ότι ο Mad Clip ήταν ένα παλικάρι που έκανε κάτι», είχε πει κάποτε σε συνέντευξή του.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured