news.team

Ο Μιχάλης Δέλτα είναι βέβαια γνωστός στο κοινό ως μουσικός, τόσο ως μέλος των Στέρεο Νόβα -με τους οποίους επαναδραστηριοποιήθηκε φέτος, σε ένα συζητημένο reunion- όσο και ως σόλο καλλιτέχνης.

Κάτι που δεν ξέρει ωστόσο πολύς κόσμος είναι ότι ασχολείται και με την ενεργειακή θεραπεία, όντας δάσκαλος Reiki.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, λοιπόν, θα παρουσιάσει στον Ιανό (στις 20.30) τις 7 Σφραγίδες του Φωτός, αναπτύσσοντας τη συμβολική τους αξία και το τι προσφέρουν σε όποιον αναζητά την αυτοβελτίωση.

Με τον τίτλο 7 Σφραγίδες του Φωτός περιγράφεται ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Εσωτερικής Θεραπευτικής, το οποίο δημιούργησε ο ίδιος ο Μιχάλης Δέλτα για καθημερινή πνευματική καθοδήγηση και ανάπτυξη. Πρόκειται για μία Διαλογιστική Μέθοδο εμπνευσμένη από τις αναζητήσεις του και τις εμπειρίες του με τον Μυστικισμό και τις Εσωτερικές Διδασκαλίες.

Οι 7 Σφραγίδες Του Φωτός περιέχουν 7 Κάρτες με πρωτότυπα σχέδια και κείμενα του Μιχάλη Δέλτα, μαζί με ένα ένθετο βιβλιαράκι. Διατίθενται αποκλειστικά στον Ιανό, σε λευκή και μαύρη Κασετίνα (περιορισμένα αντίτυπα), με χειρόγραφα εξώφυλλα επιμελημένα από τον εικαστικό Χρόνη Τσακιρακάκη.

{youtube}27gT8-xc-UA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured