Ο μουσικός και φαρμακοποιός Γιώργος Δημάκης έγινε γνωστός στο αθηναϊκό underground με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Prins Obi από τη συμμετοχή του στους Baby Guru, αλλά από το 2013 εμφανίζεται παράλληλα και ως σόλο καλλιτέχνης.

Πριν λίγες ημέρες, έβγαλε το νέο του άλμπουμ Prins Obi & The Dream Warriors στην Inner Ear, την πρώτη του δουλειά όπου περιστοιχίζεται και επισήμως από τους Dream Warriors, ένα supergroup από μέλη των Baby Guru, The Voyage Limpid Sound, Chickn, Montero και A Victim Οf Society, το οποίο φτιάχτηκε το 2017 για να συνοδεύσει τις live εμφανίσεις που έκανε τότε με αφορμή την έκδοση του δίσκου The Age Οf Tourlou.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Fingers": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ φτιάχτηκε από την Άγγη Βρεττού με χρήση συμπληρωματικού υλικού της Ευτυχίας Βλάχου και αποτυπώνει τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ με τους Dream Warriors στο στούντιο Δισκέξ, την άνοιξη της φετινής χρονιάς.

{youtube}bGQGAn11YZY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured