Ο μουσικός διαγωνισμός Unsigned Only έχει γίνει σημείο αναφοράς τα τελευταία χρόνια για τους indie καλλιτέχνες που κινούνται με DIY μεθόδους, χωρίς υποστήριξη από κάποια μεγάλη δισκογραφική. Διεξάγεται σε ετήσια βάση στο Νάσβιλ του Τενεσί, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η διαδικασία είναι συνήθως μακρά, για να γίνονται όλα σε σωστούς χρόνους: αν θέλετε ας πούμε να λάβετε μέρος του χρόνου, θα πρέπει να στείλετε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

Τα βραβεία του 2018 ανέδειξαν απρόσμενο νικητή έναν συμπατριώτη μας: ο Τιμολέων Βερέμης, ο οποίος δρα ως Leon Of Athens, βρέθηκε να κερδίζει τη διάκριση του καλύτερου folk/singer-songwriter με το τραγούδι "Aeroplane", που μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

To "Aeroplane" συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ Xenos, το οποίο κυκλοφόρησε φέτος τον Φεβρουάριο από το ανεξάρτητο label Mimosa's Dream Records, σε διανομή Minos-EMI. Για το Unsigned Only 2018 οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 6.000, με τους καλλιτέχνες να προέρχονται από 95 διαφορετικές χώρες.

«Εδώ και χρόνια είχαμε λίγους νικητές από την Ελλάδα, έτσι είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που βραβεύουμε τον Leon Οf Athens», δήλωσαν οι ιδρυτές του Unsigned Only, Candace Avery & Jim Morgan.

{youtube}lMYYkqf6PvE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured