news.team

Το νέο τραγούδι των Someone Who Isn't Me ξεκίνησε να ιντριγκάρει ήδη πριν ακούσει κανείς κάποια νότα του, μόνο και μόνο με τον τίτλο "Gomenaki" και την έξυπνη γραφή της λέξης με λατινικούς χαρακτήρες.

Το buzz έγινε έπειτα πιο έντονο μέσω των 2 teasers που φτιάχτηκαν γι' αυτό και τώρα έχουμε επιτέλους και το τραγούδι ολόκληρο (κυκλοφορεί σε 7ινστο βινύλιο από την Amour), αλλά κι ένα επίσημο βιντεοκλίπ σε σκηνοθεσία του Άλκη Παπασταθόπουλου, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ αναμένεται μάλιστα από πολλούς να γίνει σύντομα viral, καθώς δεν είναι μόνο μια πρώτης τάξης δουλειά, αλλά και ένα σχόλιο ενάντια στην «τοξική αρσενικότητα», το οποίο αντιπροτείνει μια «εναλλακτική αφήγηση στο κλασικό εφηβικό δράμα».

Το "Gomenaki" είναι εντωμεταξύ προάγγελος ενός ολοκληρωμένου δίσκου, που είναι έτοιμος ήδη από το καλοκαίρι του 2017, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι Τζίνα Δημακοπούλου, Μαριλένα Ορφανού & Μαρία Χατζάκου στην πρόσφατη συνέντευξή τους στην Πέννυ Γέρου (δείτε εδώ).

Και βέβαια, αναμένεται να είναι μεγάλο συναυλιακό highlight στο live της μπάντας στο Ρομάντσο, powered by Jameson Irish Whiskey -το ραντεβού είναι για την Παρασκευή, 11 του Μάη (γραφτείτε στο http://party.avopolis.gr για μια διπλή πρόσκληση), από τις 20.00 και μετά (οι συναυλίες ξεκινούν στις 21.00).

{youtube}E-3UoTHSJww{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured