news.team

Ένα τραγούδι προς υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Παιδικά Όνειρα» του Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης έκανε αυτές τις μέρες την εμφάνισή του στο ίντερνετ.

Ο λόγος για το "Πότε", κομμάτι που χρεώνεται στο συγκρότημα Μανώλης Παπούλιας & Οι Μουσικόφρονες και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. Κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Ζεύξις Music και, πέρα από τα πιθανά έσοδα που θα αποφέρει, έχει ως γενικότερο στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την εδώ και χρόνια προσπάθεια του προαναφερθέντος συλλόγου στη Θεσσαλονίκη να φτιαχτεί κατάλληλα υποστηριζόμενη στέγη διαβίωσης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες στην ευρύτερη περιοχή.

Το "Πότε" είναι σύνθεση του Μανώλη Παπούλια σε στίχους Αντώνη Κουιμτζή και αποτελεί προπομπό της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του σχήματος. Ο Παπούλιας υπήρξε ενεργός στο παρελθόν με τα συγκροτήματα Μοντάζ και Τα Αερικά Του Βάλτου. Τους Μουσικόφρονες αποτελούν οι: Αντιγόνη Θεοχάρη (κιθάρα), Μαρία Κοσμίδου (φωνητικά), Μάκης Γκότζικας (μπουζούκι), Αντώνης Ζάχος (κρουστά), Κώστας Μπύρος (βιολί) & Κώστας Γιαννακάκης (κόντρα  μπάσο).

{youtube}hLMMhP2JpN0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured