news.team

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, στην Αθήνα, βρέθηκε ο Βαγγέλης Γερμανός, μπλέκοντας σε μια αναπάντεχη περιπέτεια, η εικόνα της οποίας είναι όμως λίγο συγκεχυμένη.

Αρχικά δημοσιεύματα θέλανε τον 68χρονο τραγουδοποιό που συγκίνησε το πανελλήνιο πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1980 με τα περίφημα Μπαράκια να παθαίνει καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εγχείρησης στην κοιλιακή χώρα.

Σε ρεπορτάζ όμως της Μαρίας-Νίκης Γεωργαντά για τον Ελεύθερο Τύπο, ξετυλίγεται ένα διαφορετικό χρονικό: ο Γερμανός μπήκε στον Ευαγγελισμό στις 11 Δεκεμβρίου για μια προγραμματισμένη επέμβαση βουβωνοκήλης, μια εγχείριση ρουτίνας, η οποία έγινε λαπαροσκοπικά και δεν τον ταλαιπώρησε με εισαγωγή στο νοσοκομείο. Αλλά στις 28 Δεκεμβρίου ξαναμπήκε στο νοσοκομείο με υποτροπή, καθώς είχε εμφανίσει φλεγμονή στην περιοχή της επέμβασης -με αποτέλεσμα να χρειαστεί νέο χειρουργείο, για την παροχέτευση του αποστήματος.

Σε αυτό λοιπόν το δεύτερο χειρουργείο, δεν είναι σαφές τι συνέβη. Επισήμως, η διοίκηση του Ευαγγελισμού κάνει λόγο για αναπνευστική δυσχέρεια, άλλες όμως ιατρικές πηγές μετέδωσαν ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Η τελευταία ενημέρωση δείχνει ευτυχώς καλή: το περιστατικό φαίνεται να έχει αντιμετωπιστεί επιτυχώς και ο Βαγγέλης Γερμανός έχει ήδη αποσωληνωθεί, αν και θα χρειαστεί να παραμείνει κάποιον καιρό ακόμα στο νοσοκομείο.

{youtube}LVNoyWNt9Ys{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured