news.team

«Γράψαμε αυτό το κομμάτι το 2015, μια εποχή που η Ελλάδα ζούσε την τραγικότερη μέχρι στιγμής πράξη στο θέατρο του παραλόγου που ονομάζεται κρίση, τη διάλυση της ελπίδας. Προσωπικά νιώθω ότι η  λέξη ελευθερία είναι κενή περιεχομένου για τις γενιές των Millenials και το αποκαλούμενο Generation Z, γενιές που θα μπορούσες εύκολα να συνδυάσεις σε ένα καινούριο τίτλο ως Lost Generation.

Το τραγούδι επιχειρεί να απεικονίσει στα πρόσωπα 4 νέων τη μετάλλαξη της ψυχής τους μέσα από όλη αυτή την καταστροφική διαδικασία που επηρεάζει το σύνολο των νέων του Ευρωπαικού νότου - όχι μόνο εμάς. Δε μένει στην ήττα όμως. Επιμένει στην παραδοχή της ως ένα από τα τελευταία στάδια του πένθους και καλεί σε εξέγερση».

Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο Kay Darens, τραγουδιστής και ιθύνων νους των Schooldrivers, την «υπόθεση» του τραγουδιού "On My Knees" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας και το βιντεοκλίπ που γύρισε γι' αυτό ο Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Με το κλιπ αυτό, οι Schooldrivers αποχαιρετούν τους fans τους, βάζοντας τελεία ύστερα από 8 χρόνια δράσης. «Πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να δώσεις ένα τέλος», σχολιάζουν, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι υπάρχει ένα ακόμα έτοιμο νέο τραγούδι, μα δεν θα γίνει εκ μέρους τους άλλο βιντεοκλίπ.

Το "On My Knees" είναι σε στίχους Kay Darens, ενώ συνθετικά υπογράφεται από όλο το νυν line-up των Schooldrivers: Kay Darens, AJ Anasto, Marpi & Nikos Bonelis.

«Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν αυτά τα χρόνια», συμπληρώνει το γκρουπ, «αν σημαίναμε κάτι για εσας ή αν το τραγούδι καταφέρνει να σας περάσει αυτή την ανάγκη για αλλαγή, γράψτε ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο».

{youtube}qCs1HyDB4zU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured