news.team

Πίσω στον χρόνο, όταν ο Λάμπρος Καράμπαλης ήταν ακόμα προπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας του University Of East London, ξεκίνησε μια εργασία στα πλαίσια του μαθήματος "Professional Practice".

Σήμερα ο Καράμπαλης μας είναι γνωστός ως «ψυχή» του συγκροτήματος Robert Sin & Τhe Huckleberries, αλλά και ως συνεργάτης των She Tames Chaos της Εύης Χασαπίδου-Watson. Μαζί, οι δυο τους, αποφάσισαν να επεκτείνουν εκείνη την αρχική εργασία, οπότε, από τον Φεβρουάριο ως τον Ιούνιο της τρέχουσας χρονιάς κατέγραψαν τις συναντήσεις τους με εκλεκτούς καλεσμένους από την εγχώρια underground σκηνή, με τους οποίους και συζήτησαν την επίδραση της εφαρμοσμένης τεχνολογίας επάνω στη μουσική και στις τέχνες γενικότερα.

Καρπός των προσπαθειών τους, είναι το ντοκιμαντέρ Music and Technology: A Dive into the Greek Underground, διάρκειας 1 ώρας και 26 λεπτών, το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Οι αναλύσεις των πρωταγωνιστών μέσα από το πρίσμα της ιδιότητας του καθενός αλλά και του εύρους των γνώσεών τους», διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση, «μας δίνουν μια σφαιρική απόκριση με ιδιαίτερο βάθος πεδίου σε καίρια ερωτήματα της εποχής και όλες μαζί αποτελούν μια μεγάλου μήκους ταινία με εξαιρετικό ενδιαφέρον για όλους όσους ασχολούνται με τη μουσική με οποιονδήποτε τρόπο».

Πρωταγωνιστούν γνωστά ονόματα όπως ο Αλέξης Καλοφωλιάς, ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης, η Εύη Χασαπίδου-Watson και ο Αιμίλιος Κατσούρης.

{youtube}Uidm6uW_0sQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured