news.team

Για πρώτη φορά στα εγχώρια μουσικά χρονικά δύο ιστορικά συναυλιακά venues συμπράττουν για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους, στήνοντας ένα 4ήμερο φεστιβάλ με αγαπημένα συγκροτήματα, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει με τις εμφανίσεις τους κομμάτι της πορείας τους.

Ο λόγος για το An Club, που γιορτάζει 30 χρόνια φέτος (έτος ίδρυσης: 1987) και για το Gagarin που γιορτάζει 15 (έτος ίδρυσης: 2002), τα οποία ξεκινούν εορτασμούς την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και συνεχίζουν Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 του μήνα και εγχώριους μα και διεθνείς καλλιτέχνες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα του ροκ, αλλά και του χιπ χοπ. Μεταξύ άλλων, θα δούμε live τους Paradise του Sivert Høyem, τους Therapy?, τον Φοίβο Δεληβοριά, τους Nightstalker, τους Closer, τους Innerwish, τους Γκουλάγκ, τους Last Drive, τον Άυλο 542 από τους Ψυχόδραμα 07 και τον Hatemost από τους Βήτα Πεις. 

Το Avopolis εύχεται κι αυτό τα δικά του χρόνια πολλά στα δύο ιστορικά συναυλιάδικα, τα οποία του παραχώρησαν για αποκλειστική χρήση το βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ, όπου οι Nightstalker, ο Τάκης Γιαννούτσος, ο Πέτρος Τατσόπουλος, η Θέκλα Τσελεπή και πολλοί ακόμα επώνυμοι στέλνουν τις δικές τους ευχές.                          

{youtube}jDPSSxQhh6A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured