news.team

«Ένα συμπαγές, ακομπλεξάριστα ροκ άλμπουμ, το οποίο οφείλει τα μέγιστα στην αμερικανική, παλιομοδίτικη κληρονομιά που σμιλεύτηκε εκεί γύρω στα τέλη των 1960s-αρχές των 1970s».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο Άγγελος Κλειτσίκας το φετινό, 2ο άλμπουμ των Whereswilder (ολόκληρη η κριτική εδώ). Οι οποίοι, φρέσκιοι από μια μίνι ευρωπαϊκή τουρνέ ετοιμάζονται για μερικές ελληνικές εμφανίσεις κι έτσι συνεχίζουν το promo για το Hotshot, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Show And Tell" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η εγχώρια μπάντα πέρασε το δεύτερο μισό του Οκτώβρη παίζοντας στο Βερολίνο, στη Λυών, στο Μονπελιέ, στο Βελιγράδι, στη Σόφια και στη Νις και θα ολοκληρώσει τη Mission To Sail περιοδεία με 3 εμφανίσεις στην πατρίδα: σήμερα 1/11 παίζουν στη Θεσσαλονίκη, αύριο 2/11 στην Πάτρα και το Σάββατο 4/11 στην Αθήνα.

Το βιντεοκλίπ για το "Show And Tell" γύρισε η Δάφνη Λάζου, τραγουδίστρια και «εγκέφαλος» των Daphne And The Fuzz. Σύμφωνα με τη μπάντα, το τραγούδι μιλάει για τις χαρές των μεταμεσονυκτίων ωρών, ειδικά για το να οδηγείς αργά τη νύχτα.

{youtube}vDQHRh69aXk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured