Το ντεμπούτο τους Archetypes ήταν ένας από τους πιο αξιόλογους δίσκους της εγχώριας ανεξάρτητης παραγωγής της περσινής χρονιάς (θυμηθείτε όσα έγραψε ο Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ), οπότε δεν περιμέναμε άμεσα νέο υλικό εκ μέρους των Cyanna Mercury.

Η μπάντα ωστόσο έχει ένα νέο κομμάτι ονόματι "The Flood", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε εδώ, κάνοντας κλικ στον Soundcloud player στο τέλος της ανάρτησης.

Το "The Flood" είναι η συνεισφορά των Cyanna Mercury στη συλλογή The Sun, Τhe Moon, Τhe Mountain: A Passage Through Greek Psychedelia της Archaeopia Records, η οποία κυκλοφορεί σε βινύλιο, φιλοξενώντας κι άλλα γνωστά εγχώρια ονόματα, όπως λ.χ. τους Villagers Of Ioannina City, τους Sleepin Pillow και τους Green Yeti.

Όλα τα κομμάτια είναι φρέσκα, πέρα από το "600 Miles" των Road Miles, που προέρχεται από τον δίσκο τους Ballads For The Wasteland, και το “Amplifier In My Heart” των Sleepin Pillow, το οποίο το θυμόμαστε από το άλμπουμ Apples On An Orange Tree. Και τα 2 ωστόσο τραγούδια παρουσιάζονται εδώ με νέο mastering.

«Είναι το πρώτο μας κομμάτι ύστερα από το Archetypes», σχολιάζουν οι Cyanna Mercury για το "The Flood".

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured