φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

«Μέχρι την κόρνα της λήξης, με τον Νικόλα δεν θα πλήξεις».

Λίγες φορές έχουμε δει αθλητές να τιμώνται με τέτοιον τρόπο σε τραγούδια, όπως τιμήθηκε φέτος τον Αύγουστο ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, σε ένα ακόμα στιγμιότυπο από τον δίσκο-επιστροφή τους Ζαλίκι, που θα κυκλοφορήσει στις 1 Δεκεμβρίου από την Talkback.

Το κομμάτι λέγεται "Μέχρι Την Κόρνα Της Λήξης" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Οι fans, τόσο των Active Member, όσο και του Παναθηναϊκού, το έχουν ήδη αγαπήσει, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν ως «επικό».

Τι σχέση έχει όμως με τους Active Member ο Νίκος Παππάς, τον οποίον είδαμε πριν λίγο να πρωταγωνιστεί στην πρεμιέρα του Eurobasket 2017, παίρνοντας πάνω του τη νίκη της εθνικής μας ομάδας έναντι της Ισλανδίας (90-61);

Η σχέση είναι αμφίδρομη, καθώς δεν είναι μόνο ο B.D. Foxmoor fun του νεαρού μπασκετμπολίστα, μα είναι και ο Παππάς οπαδός του γκρουπ και του low bap γενικότερα.

Ο Foxmoor, πιο συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής σχετικά με το τραγούδι:
«Καιρό τώρα ήθελα να φτιάξω ένα τραγούδι για μια μεγάλη αγάπη μου το μπάσκετ. Μόνο που αυτή τη φορά δεν σχημάτισα έναν φανταστικό ήρωα αλλά έψαξα και βρήκα έναν πραγματικό ήρωα.

Το τραγούδι λοιπόν είναι βασισμένο στη ζωή του Νίκου Παππά και αφιερωμένο σ’ όλα εκείνα τ’ αμέτρητα ταλέντα που γεμίζουν τα γήπεδα μπάσκετ, στα παρκέ και στο τσιμέντο.

Ο λόγος που ο ήρωας μου σ’ αυτό το τραγούδι είναι ο Νίκος είναι απλός και ξεκάθαρος, γιατί »μέχρι την κόρνα της λήξης με τον Νικόλα δε θα πλήξεις».

Αυτό το μπάσκετ αγαπάω απ’ τα μικράτα μου.

Υ.Γ.: Να 'σαι γερός λεβέντη μου και καλή ζωή».

{youtube}vo8RzITaZ9s{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured