«Κίτρινο φως, ξένες σκιές, και το τώρα µες το χθες
τα ρούχα σου σκόρπια, κλεµµένες στιγµές, µια πληγή ανοιχτή
σβησµένοι απ’ το χάρτη και οι άξονες έχουν χαθεί
κι έχω τροµάξει κλεµµένο παιδί, κλεµµένο παιδί»

Όσοι παρακολουθούν πιστά την πορεία του Κώστα Λειβαδά στο ελληνικό πεντάγραμμο, ξέρουν ότι πριν τους σόλο δίσκους του ο τραγουδοποιός ήταν μέλος στο συγκρότημα Υπνοβάτες, με το οποίο και έγραψε τα πρώτα του τραγούδια στο διάστημα που παρέμειναν ενεργοί (1991-1994).

23 χρόνια αφούτου χώρισαν οι δρόμοι τους, οι Υπνοβάτες ξανάσμιξαν και έπιασαν και πάλι να δουλεύουν το υλικό που είχαν φτιάξει μαζί, ολοκληρώνοντας την πρώτη τους κοινή δισκογραφική δουλειά. Η οποία κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου με τον τίτλο Χαμένη Διαδρομή από την Panik Platinum -στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε μάλιστα να ακούσετε και το ομώνυμο τραγούδι, ως δείγμα γραφής.

Η μουσική, οι στίχοι και η ενορχήστρωση φέρουν την υπογραφή του Λειβαδά, ο οποίος παίζει επίσης πιάνο, αλλά και όργανο και φυσαρμόνικα. Τον πλαισιώνουν ο Κώστας Καββαδίας σε ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, ο Μανώλης Ελισαίος στο μπάσο και ο Μάκης Πεκτζιλίκογλου στα τύμπανα -οι ορίτζιναλ δηλαδή Υπνοβάτες- ενώ στους συμμετέχοντες μουσικούς βρίσκουμε και τον Φώτη Σιώτα (βιολί).

{youtube}HJ-i-w_jmGs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured