Ακούστε σε αποκλειστική πρεμιέρα, μέσω του avopolis.gr, το νέο τραγούδι “The Shell” από την επερχόμενη δισκογραφική κυκλοφορία των Αθηναίων female-fronted alternative rockers The Mighty N, με τίτλο Retribution.



Η εμπνευστής των The Mighty N και τραγουδίστρια του σχήματος, Νατάσα Τσίρου, μιλάει η ίδια για το τραγούδι:

«Το “The Shell” είναι αυτοβιογραφικό κομμάτι. Πόσο εύκολο είναι να μιλήσει κάποιος για τον εαυτό του βέβαια, ακόμη κι αν του ζητηθεί; Θα προσπαθήσω... Το κομμάτι είναι μία παραδοχή των ιδιοτροπιών μου αλλά και μία αποδοχή της περίεργης φύσης και του αλλόκοτου συναισθηματικού μου κόσμου. Γιατί πέρα από το αυτομαστίγωμα και το “heavy metal”, νομίζω πως πρέπει όλοι μας κάποια στιγμή να μάθουμε να αγκαλιάζουμε και την πιο δύστροπη και ζωώδη πλευρά μας. Ωραία η προστασία και η ασπίδα αλλά ωραία κι η αλήθεια μας».

Το Retribution είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία σε μορφή βινυλίου και USB flash drive την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, ενώ την ίδια ημέρα οι The Mighty N θα εμφανιστούν ζωντανά στο Six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι), παρουσιάζοντάς το.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο event page της συναυλίας: www.facebook.com/events/1287745611276109

Οι προπαραγγελίες του album σε φυσική και ηλεκτρονική μορφή έχουν ξεκινήσει μέσω της σελίδας bandcamp του συγκροτήματος: https://themightyn.bandcamp.com

Ακολουθήστε τους The Migthy N στη σελίδα τους στο Facebook για να μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσεχείς δραστηριότητές τους: www.facebook.com/themightyn.artist

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured