Αναστασία Τουρούτογλου

«Ήθελα να κάνω ένα άλμπουμ του οποίου ο ήχος θα περιοριζόταν στο τι μπορεί να κάνει ένα old school reggae συγκρότημα σε ένα στούντιο: χωρίς εντυπωσιακά ηλεκτρονικά στοιχεία με συνεκτικό ήχο από την αρχή μέχρι το τέλος, έχοντας μία φωνή σε όλα τα τραγούδια. Όχι όμως ένα μεγάλο όνομα, που θα επισκίαζε τη δουλειά που έχουμε κάνει όλοι μαζί με το συγκρότημα».

Αυτός ήταν ο στόχος του Blend Mishkin και τα πάντα μπήκαν σε μια ροή όταν ανακάλυψε στο YouTube ένα ανερχόμενο reggae ταλέντο από το μικρό νησιωτικό κράτος Αντίγκουα & Μπαρμπούντα στην Καραϊβική Θάλασσα, τον Promise No Promises. Οι δυο τους επικοινώνησαν, τα βρήκανε και σύντομα είχαν έτοιμο το άλμπουμ In Real Life. Η ηχογράφηση της μουσικής έγινε στην Αθήνα από τον Blend και τους Roots Evolution, τα φωνητικά γράφτηκαν στην Αντίγκουα και το τελικό mastering ολοκληρώθηκε πίσω στη χώρα μας. «Ήταν ένα κοινό ταξίδι, μέσα από το οποίο και ο Γιώργος και εγώ μάθαμε πολλά», σχολίασε ο Promise No Promises.

Μια γεύση από το άλμπουμ μπορείτε να πάρετε στον σύνδεσμο παρακάτω, παρακολουθώντας το βιντεοκλίπ για το "No Skylarking". Είναι γυρισμένο στην Αντίγκουα από τους Brandon Browne & Laura Hall.

Το In Real Life βγήκε ψηφιακά στις 26 Οκτώβρη, η 1970s reggae αισθητική του όμως φαίνεται πως άγγιξε πολλούς και έτσι η δισκογραφική εταιρεία Rewind Guaranteed προτίθεται τώρα να το βγάλει και σε 300 βινυλιακά αντίτυπα μέσω crowdfunding.

Οι ενδιαφερόμενοι θα παραλάβουν το συλλεκτικό αντίτυπο στην πόρτα τους μετά την ολοκλήρωση της καμπάνιας, στις 19 Δεκεμβρίου 2016. Περισσότερα εδώ: https://qrates.com/artists/blendmishkin/items/12612

{youtube}kAN1VBgTkBI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured