Αναστασία Τουρούτογλου

Το Vinyl is Back πέτυχε να θεωρείται ευρέως από τους Έλληνες μουσικόφιλους ως η κορυφαία εγχώρια εκδήλωση για το βινύλιο, ένα bazaar show στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών εκδηλώσεων του είδους.

Για ακόμα μία φορά, λοιπόν, τα βινύλια παίρνουν τη θέση τους δίπλα σε κλασικά μοντέλα αυτοκινήτων και υπόσχονται μια μεγάλη γιορτή για όλους τους φίλους τους βινυλίου, παλιούς και νέους. Μια γιορτή την οποία στηρίζουμε κι εμείς, μέσω του Avopolis Radio.

Το Vinyl is Back επιστρέφει Παρασκευή 23, Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου (Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35 στον 4ο όροφο), και πάλι με είσοδο ελεύθεση. Για ένα τριήμερο γεμάτο διαδραστικές εκδηλώσεις, live εμφανίσεις, happenings, εκθέσεις μουσικών οργάνων και juke box, και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Και όλα αυτά στην καρδιά της πόλης: το μουσείο βρίσκεται πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ «Βικτώρια» και της στάσης Μετρό «Ομόνοια».

Ακολουθούν τα events του τριημέρου, όπως αναφέρονται στο σχετικό δελτίο τύπου:

Πλειστηριασμοί

Πάρτε τον κατάλογο στα χέρια σας στην είσοδο του Vinyl Is Back και περιμένετε την μεγάλη στιγμή ! Πλειστηριασμοί σπάνιων δίσκων στα πρότυπα μεγάλων vinyl bazaar στο εξωτερικό θα λάβουν χώρα για πρώτη φορά στο Vinyl Is Back! Τους πιο σπάνιους δίσκους των εκθετών θα  τους διεκδικήσουν οι vinyl maniacs σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο!

Αφιέρωμα στα '00s

Η δεκαετία στην οποία κυκλοφόρησαν τα λιγότερα βινύλια και ταυτόχρονα η δεκαετία που άρχισε η επανάκαμψη τους! Το Vinyl Is Back θυμίζει στους σημερινούς έφηβους που μπαίνουν στο κόσμο του βινυλίου τι άκουγαν πιτσιρικάδες και ξαναπαίζει τα «διαμάντια» των 00’s για τους μεγαλύτερους που ψάχνουν νεότερα μουσικά ακούσματα. Η ρεβάνς της πιο παρεξηγημένης δεκαετίας στο Vinyl Is Back!

Inner Ear Fest

Η ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία που ανανέωσε τον μουσικό χάρτη της Ελλάδας παρουσιάζει τις νέες τάσεις στην μουσική και όλη την μουσική γκάμα της μέσα από τις live εμφανίσεις αντιπροσωπευτικών της συγκροτημάτων που κυκλοφορούν τις δουλειές τους σε βινύλιο.

Live Blues

Οι Drifting Around ξανά μαζί μετά από 15 χρόνια ειδικά για το Vinyl Is Back σε ένα μοναδικό live blues happening! Η πιο περιζήτητη μπάντα των 1990s παίζει τα blues αποδεικνύοντας ότι είναι εφτάψυχα! 

Bass Exhibition

Μοναδική και πρωτότυπη έκθεση μπάσων από την κορυφαία συλλογή στον κόσμο του καταξιωμένου Έλληνα session μουσικού Γιάννη Γρηγορίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και live happening!

DJ Sets

Οι καλύτεροι DJs θα δώσουν το δικό τους χρώμα στη διάρκεια του 3ημέρου επιλέγοντας τις καλύτερες μουσικές της δισκοθήκης τους παίζοντας φυσικά μόνο βινύλια! Στα decks θα είναι οι: Petros Bratakos (disco Barbarella), Πέτρος Αδάμ, Johnny Vavouras, Γιάννης Αγγελάτος, Μιχάλης Λημνιός, Γιώργος Up The Irons, The Wanderers κ.ά.
 
Athens Lindy Hop

Η δημοφιλής ομάδα χορού που έκανε μόδα το swing ξεσηκώνει το Vinyl Is Back χορεύοντας swing, blues και rock’n’roll δίνοντας τον αυθεντικό τόνο της στο τριήμερο σε ένα μοναδικό πάρτι που θα στήσει στο stage του Μουσείου Αυτοκινήτου!

Mystery Bag

Μπείτε στο κυνήγι σπάνιων βινυλίων! Εκατό μαύρες σακούλες, σφραγισμένες, που θα περιέχουν τουλάχιστον 5 βινύλια η καθεμιά, σε άριστη κατάσταση, αποτελούν τον κορμό του μυστηριώδους και αγαπητού σας πια, παιχνιδιού βινυλίων που θα εμφανιστεί και πάλι εδώ!

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου:  5 μ.μ. - 9 μ.μ.
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου: 11 π.μ. - 9 μ.μ.
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου: 11 π.μ. - 9 μ.μ.

Πάρκινγκ: διαθέσιμο (3 ευρώ ημερησίως)

{youtube}PhNlrRio-7s{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured