Αναστασία Τουρούτογλου

Τα προβλήματα ήταν γνωστά σε όλους, από καιρό. Και εξ αρχής, ήταν μια άνιση και δύσκολη μάχη, στην οποία κοινό και συνάδελφοι καλλιτέχνες στήριξαν τον Θάνο Ανεστόπουλο με όλη τους τη θέρμη, τόσο με την παρουσία τους στο πανηγυρικό reunion των Διάφανων Κρίνων στην Τεχνόπολη, όσο και στις σόλο εμφανίσεις του στο Παλλάς και στη Μονή Λαζαριστών, αλλά και με τα ζωηρά μηνύματα συμπαράστασης στα social media.

Ο Θάνος Ανεστόπουλος το πάλεψε μέχρι τέλους και θέλησε ως το τέλος να είναι εκείνος που πάντα ήταν, χωρίς περιττά δράματα. Κι αυτό είναι ίσως μια μικρή, πολύ μικρή παρηγοριά για όσους πενθούμε με τα νέα της απώλειάς του, τα οποία ανακοίνωσε πριν λίγο μέσω Facebook οι φίλοι και συνεργάτες του Νίκος Γιούσεφ και Ηλίας Μωραΐτης. Έφυγε όμως μία από τις πιο εκφραστικές φωνές μιας ολόκληρης γενιάς: ένας δημιουργός που με τα Διάφανα Κρίνα σφυρηλάτησε το ελληνικό rock όταν φάνταζε ως σπουδαία υπόθεση, μα επέζησε του ξεφουσκώματος της σκηνής και σίγουρα είχε κι άλλα πράγματα να μας δώσει.

Η «οικογένεια» του Avopolis και του Sonik αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον καλλιτέχνη, μα και τον άνθρωπο. Εκείνον τον Θάνο Ανεστόπουλο που όχι μόνο υπήρξε προσωπικός φίλος και γνώριμος για ορισμένους από μας, μα υπήρξε πολλές φορές κοντά μας στο site και στο περιοδικό, μόνο με το χαμόγελό του και τη διάθεση να γίνει κάτι καλό γύρω από τις κοινές μας μουσικές αγάπες.

{youtube}aCpxTnE_TxM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured