Αναστασία Τουρούτογλου

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε από το βράδυ της Κυριακής και έπειτα η Πωλίνα, αγαπημένη ποπ σταρ εγχώριας κοπής για όσους μεγάλωσαν στα 1980s και στα πρώιμα 1990s. Αιτία, η εξαφάνιση του 21χρονου γιου της Απόστολου Ταράνη.

Ο γιος της Πωλίνας είναι φοιτητής στη Γλασκώβη της Σκωτίας και επρόκειτο να επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή, αεροπορικώς, μέσω Βουκουρεστίου. Όταν όμως δεν φάνηκε στην προσγείωση της πτήσης του τη Δευτέρα, η Πωλίνα ανησύχησε και προσπάθησε να εξακριβώσει τι είχε συμβεί μιλώντας με την αεροπορική εταιρεία. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, η τελευταία αρνήθηκε να παράσχει λεπτομέρειες, με το σκεπτικό ότι ο επιβάτης ήταν ενήλικος.

Κατόπιν, η δημοφιλής τραγουδίστρια κατέφυγε στην αστυνομία, η οποία και έδωσε σήμα στην Ιντερπόλ. Μέσω λοιπόν των ενεργειών της τελευταίας, ο Σταμάτης εντοπίστηκε στη Γλασκώβη σώος και αβλαβής. Τι ακριβώς συνέβη τώρα, γιατί έχασε την πτήση του και γιατί δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με τους γονείς του για τουλάχιστον δύο 24ωρα, παραμένει μυστήριο για την κοινή γνώμη. Ανακοινώθηκε απλά ότι «αντιμετώπισε ένα πρόσκαιρο πρόβλημα».

{youtube}YI9eQOPikIo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured