Αναστασία Τουρούτογλου

Μια ιδιαίτερη ημερίδα πρόκειται να λάβει χώρα την επόμενη Τετάρτη, 23 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής, από τις 14.00 το μεσημέρι ως τις 20.30 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Europeana Sounds, η Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου "Οι Φίλοι της Μουσικής" σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Netherlands Institute for Sound and Vision, θα εμπλουτίσει τη δημοφιλέστατη on-line εγκυκλοπαίδεια Wikipedia με ήχους από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Στην ημερίδα μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν ειδικοί, αλλά και απλοί λάτρεις της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, πεπειραμένοι αλλά και νέοι χρήστες της Wikipedia. Μουσικολόγοι και ειδικοί από την Ελληνική Κοινότητα της Wikipedia και την ΕΛ/ΛΑΚ θα βρίσκονται άλλωστε κοντά τους, πρόθυμοι να τους καθοδηγήσουν και να βοηθήσουν σε κάθε απορία. Τέλος, όλοι όσοι συμμετάσχουν θα λάβουν στο τέλος βεβαιώσεις συμμετοχής.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας, πατώντας εδώ

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα εγγραφής (δες εδώ), μέχρι τη Δευτέρα 21 Μαρτίου.

{youtube}S01Ki99CzRs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured