Αναστασία Τουρούτογλου

Αν βλέπετε τηλεόραση και συγκεκριμένα πρωινές εκπομπές το πιο πιθανό είναι να έχετε πετύχει κάποια στιγμή τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στο πάνελ της εκπομπή Πρωινό να σχολιάζουν τη ζωή αλλά και τις πράξεις διάφορων celebrities, αφού πρώτα παρακολουθήσουν βίντεο από βραδινές εξόδους τους ή δηλώσεις τους. 

Η συνήθεια τους αυτή όμως ενδεχομένως να τους κοστίσει τελικά πάρα πολύ καθώς η Φωτεινή Δάρρα, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Παπαχριστούδης τους έκαναν μήνυση για τα σχόλια τους, ζητώντας τους συνολικά μισό εκατομμύριο ευρώ. 

Πιο συγκεκριμένα, να πούμε ότι αφορμή για όλο αυτό ήταν οι αναφορά των μελών του πρωινού πάνελ στην προσωπική σχέση της τραγουδίστριας με τον διάσημο συνθέτη και τον πιανίστα. Έτσι λοιπόν η Φωτεινή Δάρρα διεκδικεί αποζημίωση ύψους 299.000 ευρώ, ενώ οι αξιώσεις του Δημήτρη Παπαδημητρίου και του Γιώργου Παπαχριστούδη (με τον οποίο η Δάρρα έχει μία κόρη) ανέρχονται σε 149.000 ευρώ ο καθένας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, και σύμφωνα με την αγωγή οι επίμαχες αναφορές συνιστούν παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ οι χαρακτηρισμοί από το «Πρωινό» έθιξαν την υπόληψη των τριών εναγόντων.

Η Φωτεινή Δάρρα εξήγησε ότι ο λόγος της αγωγής είναι το γεγονός ότι λίγο καιρό μετά την γέννηση της κόρης της η ίδια έκανε γεμάτη χαρά κάποιες σχετικές δηλώσεις σε μία δημοσιογράφο. Την επόμενη όμως ημέρα, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, οι ίδιοι παρουσίασαν την τραγουδίστρια ως «αγριογκόμενα» και συμπλήρωσαν την κουβέντα με την απορία τους «τίνος είναι το παιδί;», που ακούγαμε και στο γνωστό σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. 

Αμφισβήτησαν δηλαδή την πατρότητα της κόρης της λέγοντας: «Το παιδί είναι του Παπαδημητρίου ή του Παπαχιστούδη;» Από την άλλη μεριά, εκπρόσωπος της εκπομπής του ΑΝΤ1 είπε στο δικαστήριο ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση να προσβληθεί κανένας και ότι η εκπομπή «είναι ψυχαγωγική με σατιρικά στοιχεία. Η ορολογία που πολλές φορές χρησιμοποιείται είναι αργκό. Δεν υπάρχουν κείμενα, διότι η εκπομπή βασίζεται στον αυθορμητισμό».

{youtube}JvRzdVoN8KM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured