Αναστασία Τουρούτογλου

 

Ο Γιώργος Μαντάς (γνωστός περισσότερο με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο Blend Mishkin) είναι από τους εγχώριους δημιουργούς που πάντα έχουν πράγματα στα σκαριά, δουλεύοντας αθόρυβα και αποτελεσματικά. 

Και να λοιπόν που το νέο του άλμπουμ Survival Of The Fittest, με τους Roots Evolution, τον φέρνει τώρα στη Βρετανία, για μια περιοδεία που θα έχει ως σταθμούς της το Μπράιτον (Concorde 2, Παρασκευή 20/11), το Λονδίνο (Boom Sound, Σάββατο 21/11), το Μπέρμιγχαμ (PST Club, Πέμπτη 26/11), το Μπρίστολ (The Attic, Παρασκευή 27/11) και το Νότιγχαμ (UM Congo! - The Alley Cafe, Σάββατο 5/12). 

Η περιοδεία σχετίζεται βέβαια με το ότι το Survival Of The Fittest βγήκε από βρετανικό label –τη γνωστή στους reggae, dub και dancehall κύκλους Nice Up! Records. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στην Ελλάδα, στην Τζαμάικα, στη Γερμανία, στην Ιταλία και στον Καναδά και ήδη λαμβάνει μπόλικο airplay στην εκπομπή του David Rodigan στο BBC1, που οι φίλοι της reggae στην Ευρώπη θεωρούν ως τον μάλλον καλύτερο ραδιοφωνικό παραγωγό που ειδικεύεται σε τέτοια ακούσματα. 

Καλή επιτυχία στον Blend, ακούστε αμέσως παρακάτω το πρώτο single του δίσκου, με φωνητικά από τον Exco Levi.  

{youtube}U9WhI3hPlyE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured