Αναστασία Τουρούτογλου

Φωτιά θα πέσει να μας κάψει εδώ στο news team έτσι και μας πιάσει ο αρχισυντάκτης να κοροϊδεύουμε την αγαπημένη του Άντζελα Δημητρίου, όμως δεν έχουμε κανέναν τέτοιον σκοπό. Απλά κάπου τα μπέρδεψε πάλι με τις λέξεις η Λαίδη, χαρίζοντάς μας άφθονο γέλιο.

Η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε λοιπόν στο γνωστό μεσημεριανό μαγκαζίνο της Τατιάνας Στεφανίδου "Μία", όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το πώς βλέπει τις πρόσφατες εξελίξεις. Την είδαμε γενικά ψύχραιμη και με μάλλον φιλοκυβερνητική διάθεση, αφού σχολίασε πως οι ουρές στα ΑΤΜ τη λυπούν μεν, μα πιστεύει πως χρειαζόταν να περάσουμε κάτι τέτοιο για να ξαναβρούμε τους εαυτούς μας. 

Στη συνέχεια έκανε σαφές με τα σχόλιά της ότι η δική της επιλογή δεν είναι σε καμία περίπτωση το ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ, αλλά μάλλον κάτι σε ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ. Από τη μουσική το έπιασε βασικά, λέγοντας «πρέπει να γίνουμε Έλληνες: τέλος του μήνα έρχεται ξένος DJ στη Μύκονο, δεν έχουμε δικούς μας DJ να παίξουν;» -όμως σύντομα μεταφέρθηκε και στο σούπερ μάρκετ, δηλώνοντας πως η δική της επιλογή είναι πάντα για ελληνικά προϊόντα και ότι δεν γουστάρει να βλέπει τα ξένα στα ράφια.

Κι εκεί έγινε το μεγάλο μπέρδεμα:

«Δεν μπορεί κανείς να μου αφαιρέσει το λάδι μου εμένα, το ελληνικό. Δεν γουστάρω να πάρω εγχώριο, δεν θέλω να πάρω το κρέας το εγχώριο, θέλω να πάρω το ελληνικό, το δικό μου, από το χωριό μου»...

Είναι στα σίγουρα ΜΙΑ η Άντζελα Δημητρίου, όπως λέει και μια παλιά της επιτυχία.

{youtube}7PymSUdwTwE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured