Λίγες μόνο μέρες πριν την έλευση του Robbie Williams στο Terra Vibe, οι ιθύνοντες του Rockwave έδωσαν χθες την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στη Μαλακάσα, στην οποία παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων της χώρας. 

Όλα έδειχναν πως η συνέντευξη θα κυλούσε όπως συνήθως κυλάνε αυτές οι εκδηλώσεις: λίγα λόγια, πολλές γενικότητες, μπύρες, χαμόγελα, πρόχειρες ιστορικές διαδρομές (η Νανά Τράντου λ.χ. μας θύμισε πως κάποτε είχαν παίξει και οι Muse σε Rockwave, όταν ακόμα δεν είχαν γίνει μεγάλο συγκρότημα), κάποιο βίντεο –και ομολογουμένως, το βιντεοπανόραμα από την εμφάνιση των Black Keys ήταν αρκετά καλοφτιαγμένο. 

Παρότι ο δικός μας Παναγιώτης Λουκάς έκανε μια ερώτηση-κλειδί για το σετ των Judas Priest στις 4 Ιουλίου και μάθαμε έτσι ότι θα είναι πλήρες και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα συμπέσει με εκείνο των Prodigy, την ερώτηση που έκανε τελικά τη διαφορά την έθεσε ο συνάδελφος από τα Νέα, ζητώντας να μάθει για τα λάθη αυτών των 20 χρόνων Rockwave. 

Τον λόγο πήρε ο Νίκος Λώρης, παραδεχόμενος ότι χωρίς λάθη δεν γίνεται (θα χάναμε αλλιώς την ανθρώπινή μας ιδιότητα, επεσήμανε), πριν μιλήσει ανοιχτά για το Rockwave 2014 –το Rockwave του Γιάννη Χαρούλη και της Νατάσσας Μποφίλιου, όπως έμεινε στην ιστορία, παρότι εμφανίστηκε σ' αυτό και ο Woodkid. «Παρασυρθήκαμε από την κατάσταση που επικρατούσε στη χώρα και ακόμα επικρατεί», είπε. «Κάναμε όμως την αυτοκριτική μας, βάλαμε τα πράγματα κάτω και καταλήξαμε έτσι στο φετινό line-up». 

{youtube}ULTtWUZhD9c{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured