Αναστασία Τουρούτογλου

 

Με μία επίσημη ανακοίνωση η Inner Ear γνωστοποίησε εχθές ότι το πολύ πετυχημένο φεστιβάλ UP Festival δεν θα γίνει φέτος στο Κουφονήσι. Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής και μία σειρά σημαντικών προβλημάτων η εταιρία αναζητά πλέον νέο χώρο χωρίς, όμως, να διευκρινίζει αν το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος κάπου αλλού ή αν απλώς θα αναβληθεί για του χρόνου.

«Παρά τις επίμονες και χρονοβόρες προσπάθειες μας, με στενοχώρια ανακοινώνουμε οτι το UP Festival δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Κουφονήσι... 

Η διάθεσή μας να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο αποδείχθηκε πολύ λίγη μπροστά στις δυσκολίες και στα προβλήματα που εμφανίζονταν μπροστά μας όλο αυτόν τον καιρό. Μη θέλοντας να δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα στο νησί που μας φιλοξένησε εδώ και 4 χρόνια, αποχωρούμε ταπεινά και με χαμόγελο όπως ήρθαμε την πρώτη φορά το 2011, αλλά και με παράπονο για το ότι κάποιοι δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να αντιληφθούν την σημασία του UP Festival για το Κουφονήσι και τις μικρές Κυκλάδες. 

Συγγνώμη για την καθυστέρηση και κυρίως ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ για τα μηνύματα σας και την αγάπη που μας δείχνετε όλο αυτόν τον καιρό. 

Το Up Festival αναζητάει πλέον το νέο του σπίτι! Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα! 

UP Festival Team»

 

 

{youtube}KTr1-6zho_U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured