Δελτίο Τύπου

Η νέα συλλογή του γνωστού παραγωγού του ραδιοφώνου και DJ, Δημήτρη Παπασπυρόπουλου, είναι η 11η στη καριέρα του. 
 
33 κομμάτια -στην ψηφιακή κυκλοφορία και 31 στο CD- επιλεγμένα από τον ίδιο συνθέτουν ένα σύνολο στο πιστό, γνώριμο ύφος του, ενώ στην συλλογή συμπεριλαμβάνονται τρία αποκλειστικά remix του ίδιου ως Last Chance καθώς και το νέο του τραγούδι “22:46” (με φωνητικά από τον Τόλη Φασόη των Sharp Ties).
 
“Last Chance” είναι το μουσικό project του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με το ραδιόφωνο, τα “last chance” remix και μια σειρά best seller συλλογών.
Ως dj ξεκίνησε να εργάζεται το 1985, ενώ ως παραγωγός ραδιοφώνου εργάστηκε αρχικά στον ΚΛΙΚ FM (1996-2001) και αργότερα στον BEST 92,6 (2001-2012).
 
Έχει κάνει remix (“Last Chance” Remixes) σε πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες και γκρουπ της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το remix του στο “Games Without Frontiers” του Peter Gabriel ψηφίστηκε μέσα στα 5 καλύτερα remix παγκοσμίως, από την επιτροπή των Real World Studios.
Έχει επιμεληθεί 10 μουσικές συλλογές από το 1999 ως σήμερα.
 
Είναι ο παραγωγός του άλμπουμ των Transistor “Things You Miss When You Blink” που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2008, ενώ επιμελήθηκε τη μουσική της θεατρικής παράστασης «Μήδεια» του Zan Anouilh, που ανέβηκε στο θέατρο Altera Pars την Άνοιξη του 2010.
Το πρώτο του EP “The Midget” κυκλοφόρησε στις 25 Νοεμβρίου ’13 και περιλαμβάνει remix από τους Archive, Keep Shelly In Athens και Serafim Tsotsonis.
 
Το νέο του single “22:46” φιλοξενεί τον Τόλη Φασόη (Sharp Ties) στα φωνητικά, κυκλοφόρησε ψηφιακά στις 26 Νοεμβρίου 2014 και περιλαμβάνεται στην νέα του συλλογή “Farewell, Kid!” που κυκλοφορεί στις 15 Δεκεμβρίου 2014 από την Minos-EMI/Universal Music.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured