news.team

Ο Σταύρος Μιχαλακάκος
ζωντανά στο
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Up Stage
10 και 11 Δεκεμβρίου

 Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, ο Σταύρος Μιχαλακάκος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα αγαπημένα του τραγούδια αλλά και κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο του στo Up Stage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου!


Τα αγαπημένα του τραγούδια περιλαμβάνουν Kings of Leon, Paolo Nutini, Gavin De Graw, Police, Jimmy Hendrix, Whitesnake, αλλά και αρκετές ελληνικές ποπ επιτυχίες.


Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε και το νέο τραγούδι του Σταύρου, που λέγεται «Να με καταστρέψεις γλυκά» και είναι σε μουσική & στίχους δικούς του!

Tο Αvopolis σε συνεργασία με την Show What , δίνει την ευκαιρία σε 2 αναγνώστες να κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Σταύρου Μιχαλακάκου, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Up Stage, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου.
Στείλτε τις συμμετοχές σας μέσω mail στο
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ως την Πέμπτη 9/12, στις 15.00 το μεσημέρι, για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω mail.

 

 Γυαλινο Μουσικό Θέατρο (Up Stage)
 Συγγρού 143 Νεα Σμύρνη. 
 210 9315600

Τιμή εισιτηρίου 12€ με ποτό.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured