Σοφία Τούμπουρα:
UNMONUMENTAL edition no3 / Τhe GARDEN of EDEN

Το six d.o.g.s παρουσιάζει το UNMONUMENTAL installation στην τρίτη του και μεγαλύτερη ως τώρα ανάπτυξή του. Το UNONUMENTAL είναι ένα ongoing project της εικαστικού Σοφία Τούμπουρα, που παραμένει πιστό στη δεικτικά παράδοξη λογική που χαρακτηρίζει τη δουλειά της, επιχειρώντας  να στήσει μέσα στο project space του six d.o.g.s ένα τρισδιάστατο στιγμιότυπο ενός ιδιότυπα (επανα)δομημένου κόσμου.

Εν μέσω οικονομικής ύφεσης και γενικής κατήφειαs, ο τίτλος προϊδεάζει με παιγνιώδη διάθεση για τη θεματική της 3ης αυτής εμφάνισης, όπου με εργαλεία το έντονο πληθωρικό χρώμα και τα επαναχρησιμοποιημένα συνθετικά υλικά-τυπικά προϊόντα του βιομηχανικού πολιτισμού, στήνεται ένα οξύμωρο περιβάλλον με ανατρεπτικές διαθέσεις.

Επίσης θα εκτίθονται ντοκουμέντα από τις προηγούμενες δύο εκδοχές του UNMONUMENTAL, και συγκεκριμένα από την ανάγωγή του αναμέτρηση με την Ακρόπολη σε ένα αθηναϊκό ρετιρέ και από το εξωφρενικό ηχητικό live που πραγματοποιηθήθηκε εντός του, κατά την κατάδυσή του στο δεύτερο υπόγειο του OpenShowstudio.

Στα εγκαίνια θα πραγματοποιηθεί εντός της εγκατάστασης εικαστική περφόρμανς από την Σοφία Τούμπουρα.

Θα ακολουθήσουν, κατά τη διάρκεια των τριών εβρομάδων, ευτυχείς καλλιτεχνικές συνεργασίες με αγαπητούς συναδέρφους σε εικαστικά και ηχητικά events. Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου, 21:00.
Διάρκεια έκθεσης: 18 Νοεμβρίου – 9 Δεκεμβρίου.
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα εώς Κυριακή: 12:00 – 00:00.

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr 
Ε: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured