news.team

Απόλλων Ρέτσος + Κώστας Βοζίκης

Μία βραδιά, 2 live, 2 μουσικοί, 2 άνθρωποι που για κάποιον ανεξήγητο λόγο ο ένας αγνοούσε την μουσική ύπαρξη του άλλου, βρίσκονται για 2 βραδιές στην ίδια σκηνή. Solo. Μοιράζονται τόσα πολλά κοινά σημεία, με τόσο διαφορετικό τρόπο που είναι σχεδόν ανατριχιαστικό το γεγονός ότι αυτοί οι 2 Doppelgängers θα συναντηθούν επιτέλους.

Απόλλων Ρέτσος (Musica Ficta)

Ιδρυτικό μέλος, συνθέτης, τραγουδιστής, κιθαρίστας, πιανίστας των Musica Ficta (http://www.myspace.com/musicaficta2005), της τετραμελούς μπάντας που ξεπήδησε μέσα από το Schoolwave και έχει κάνει αίσθηση με τις πρωτότυπες συνθέσεις της και τα απόκοσμα φωνητικά. Ο Απόλλωνας, στα 20 του, έχει ήδη χαράξει μία εντυπωσιακή σόλο πορεία, παράλληλα με τους Musica Ficta, σαν συνθέτης μουσικής για θεατρικά, με πιο πρόσφατα το "Wonderland" στο Παλλάς, το "Τίτος Ανδρόνικος" του Σαίξπηρ στο Εθνικό Θέατρο, και το ‘’Delirium of Lyricism’’ του Κώστα Τσιούκα στο Δίπυλον.

Κώστας Βοζίκης (2L8)

Ιδρυτικό μέλος, συνθέτης, τραγουδιστής, κιθαρίστας, των 2L8 (http://www.myspace.com/2l8toolate), της εξαμελούς...επταμελούς...οκταμελούς μπάντας από την Θεσσαλονίκη. Οι 2L8 (Too Late), με το μοναδικό στυλ τους τόσο με την εικόνα τους επί σκηνής, με το κοστούμι και το βάψιμο του αρλεκίνου - κλόουν, όσο και με την ιδιαίτερη μουσική τους που είναι ο πονοκέφαλος του δισκοκριτικού καθώς αδυνατεί κανείς να τους χαρακτηρίσει, να τους κατατάξει...κάπου, έχουν χτίσει έναν καλοκουρδισμένο μύθο γύρω από το όνομά
τους και την μουσική τους, και προκαλούν αίσθηση οπουδήποτε εμφανίζονται. Μερικούς μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση στο six d.o.g.s, ο Κώστας Βοζίκης (aka K. the Clown), τραγουδά και αφηγείται, και επιστρέφει για να βρεθεί παρέα στην σκηνή με τον Απολλωνα Ρέτσο.

Το live είναι το πρώτο μέρος ενός project σε δύο μέρη που διαχωρίζεται με διαφορά ενός μήνα ακριβώς. Στο πρώτο live (14 Νοεμβρίου), εμφανίζονται solo οι frontmen, καί στο δεύτερο (Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου), θα εμφανιστούν με full bands.

-Ημερομηνία: Κυριακή, 14 Νοεμβρίου


-Ώρα έναρξης: 21:30
-Είσοδος: 8 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured