Δελτίο Τύπου

IANOS | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ CD | ALEXANDRA GRAVAS
SONGBOOK 2 #DISCOVERIES | CALYPSO MUSIC PRODUCTIONS

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στις 20:30 η Calypso music productions παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το νέο CD της Ελληνίδας μεσοφώνου Alexandra Gravas, "SONGBOOK 2 #discoveries". Μουσική σαν ταξίδι ψυχής σαν μικρά πολύτιμα πετράδια, που μπορούν και στολίζουν την ψυχή μας, μας ταξιδεύουν στα πέρατα του κόσμου και μας κάνουν να ονειρευόμαστε.

Θα συνοδεύσουν μουσικά οι κορυφαίοι σολίστ: Πέτρος Μπούρας πιάνο, Δημήτρης Κουζής βιολί, Γιάννης Γιοβάνος τσέλο, Βιβή Γκέκα μαντολίνο.

Ειδική συμμετοχή: Μίμης Πλέσσας

Λίγα λόγια για το CD και την εκδήλωση

Σε έξι διαφορετικές γλώσσες (ισπανικά, ελληνικά, κινέζικα, αραβικά, γερμανικά και γαλλικά) τραγουδάει στο νέο της CD η Ελληνίδα μεσόφωνος ALEXANDRA GRAVAS.

Η πολυταξιδεμένη ερμηνεύτρια, παρουσιάζει με περίσσεια ικανοποίηση και υπερηφάνεια τη νέα της μουσική δουλεία. Εμπειρίες που έζησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σε ένα συνεχές ταξίδι με συναυλίες ανά τον κόσμο.

Περιέχει επίσης αγαπημένα τραγούδια των δύο κορυφαίων Ελλήνων συνθετών Μίκη Θεοδωράκη και Μίμη Πλέσσα, ο οποίος μάλιστα παίζει ο ίδιος στο πιάνο. Με την μοναδική επικοινωνιακή της άνεση η σπουδαία ερμηνεύτρια θα μας μιλήσει και θα μας μαγέψει με την ιδιαίτερη φωνή της.

Λίγα λόγια για την Alexandra Gravas

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα μεσόφωνος, Αλεξάνδρα Γκράβας, έχει εμφανισθεί σε Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Αυστρία, Ισπανία, Σουηδία, Ολλανδία, Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Μαλαισία, Η.Π.Α., Καναδά, Ουγγαρία, Ιαπωνία, Ισραήλ, Βραζιλία, Χιλή, Μεξικό, Κίνα, Λίβανο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε μεγάλα θέατρα και κορυφαίες παραστάσεις.

Η διακριτική χροιά της φωνής της έχει εντυπωσιάσει βαθειά το κοινό, μουσικολόγους και μουσικοκριτικούς, οι οποίοι έχουν εκφραστεί με ενθουσιασμό για τις ερμηνείες της.

Με την Ελλάδα πάντα στην καρδιά της, στις συναυλίες της ανά τον κόσμο, αφιερώνει πάντα ένα κομμάτι των προγραμμάτων της στην Ελληνική μουσική δημιουργία. Εμφανίσθηκε επίσης πλάι στον μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, σε συμφωνικές συναυλίες του, στην Γερμανία και την Αγγλία. Αποκορύφωμα τις συνεργασίας τους είναι η ηχογράφηση του συμφωνικού τραγουδιού RAVEN σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη που κυκλοφορεί και σε CD.
 
ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Ιανός
Σταδίου 24 (μετρό Πανεπιστήμιο, κοντά στην έξοδο Κοραή)

πόρτες: 20.00
είσοδος: ελεύθερη

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO

{youtube}UVZsWpnhoWM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured