Δελτίο Τύπου

Το Slap 'N' Panic Festival ξεκίνησε σαν πλάκα μεταξύ 4 φίλων ενώ μπεκρόπιναν και έλεγαν πόσο γαμάτο θα ήταν ενα φεστιβάλ με μπάντες του πανικού και της σφαλιάρας από την εγχώρια σκηνή μαζεμένες. Και τα χρήματα να δοθούν κατόπιν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, με τη διαφορά ότι θα αγόραζαν οι ίδιοι τα πράματα που θα πήγαιναν σε αυτό. Έτσι κι έγινε.

Έχοντας πια γίνει θεσμός στα εγχώρια συναυλιακά δρώμενα και επιστρέφει τώρα για 5η συνεχή χρονιά.

Στην εκδοχή του 2017 θα συμμετάσχουν (με σειρά εμφάνισης) τα παρακάτω συγκροτήματα:

The Great Black Shark
Friend Of Gods
Malicious Silence
Show Your Face
Blame Kandinsky
Soulskinner
Released Anger

Όλα τα έσοδα θα δoθούν φέτος στο Καταφύγιο Αγάπης και Συμπαράστασης!

Το Καταφύγιο ξεκίνησε το 1991 και δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Ευρυπίδου 14, στον 7ο και 8ο όροφο.

Διοργανώνει συσσίτια αστέγων και απόρων (στον χώρο του) -παρέχει ζεστά γεύματα σε περίπου 3.000 άτομα μηνιαίως- ενώ ως γενικότερο σκοπό του έχει τη βοήθεια προς τις κοινωνικά μειονεκτικές ομάδες του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν την έλλειψη των στοιχειωδών βιοτικών αναγκών. Στις εγκαταστάσεις του υπάρχουν χώροι όπου μπορεί κανείς να πλυθεί και να βάλει πλυντήριο και γενικά να φροντίσει την προσωπική του υγιεινή (κούρεμα, ξύρισμα κ.ά.). Υπάρχει επίσης και ψυχολόγος, η οποία δραστηριοποιείται εθελοντικά, ενώ λειτουργεί και οδοντιατρείο, με άδεια από τον οδοντιατρικό σύλλογο. Επιπλέον, το Καταφύγιο επιθυμεί επίσης να συμβάλλει στη μείωση της εγκληματικότητας και στην επανένταξη των ατόμων στην κοινωνία, ενώ διαχειρίζεται και 3 τράπεζες αίματος στο νοσοκομείο Σωτηρία, πιστοποιημένες στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.katafigio-agapis.gr

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
An Club
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

ώρα έναρξης: 19.30
εισιτήριο: 5 ευρώ

{youtube}eew4edzCtL0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured