Δελτίο Τύπου

H performance My Life as an American - Η Ζωή μου ως Έλλην κινείται στο διάσελο της αναγνώρισης των συντεταγμένων που όρισαν σε 3 γενιές εγγραφών του δημοτολογίου, της εντός των ελληνικών συνόρων χώρας, τη σύμπλευση δυο διαφορετικών πολιτισμικών παρακαταθηκών. 

Μία σχέση που κινήθηκε πολύ πιο μακριά από τις παραδοσιακές διελκυστίνδες αγάπης-μίσους που τόσο καθαρά γνωρίζουμε από την εδώ μεριά της όχθης.

Γνωρίζοντας εκ της συμβάσεως ότι αντιμετωπίζεται ως "άλλος ένας" στα αμερικάνικα πολιτικά/πολιτισμικά σχέδια, ο Έλληνας ανέπτυξε ανάλογα με τη δεκαετία (60-70-80) μια σχέση που καθορίστηκε όχι μόνο από τα πολιτικά γεγονότα της ημεδαπής (όπως φυσικά και του αντίπαλου δέους) αλλά και από την απρόσμενη πλατφόρμα του παροξυσμικού τρόπου σκέψης που επέβαλλε το rock n roll. Η τελευταία ως στοιχείο έθεσε αλλαγή σκέψης (προς τον οποιοδήποτε πόλο τοποθέτησης) μέσα στον ελληνικό κοινωνικό ιστό, ακόμα και σε κλιμάκια που φαινομενικά θα θεωρούσε κάποιος ανεπηρέαστα.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου

Six d.o.g.s. (basement)

Αβραμιώτου 5-8

Μοναστηράκι

Διάρκεια performance: 3 ώρες

Έναρξη 8.00 μμ. - Περάτωση 11.00 μμ.

*Το ύφος και ο κώδικας του My Life as an American - Η Ζωή μου ως Έλλην επιτρέπει στον θεατή/επισκέπτη την είσοδο στο χώρο σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στο προαναφερθέν χρονικό πλαίσιο, λόγω του κύκλοτρου που ακολουθεί.

{youtube}3Boojg49N9k{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured