Δελτίο Τύπου

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές τα Όρη, οι A Victim Of Society και οι Sister παίζουν μαζί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο Ρομάντσο.

Όρη

Τα Όρη ξεκίνησαν την καριέρα τους το 2014, σε μία περίοδο πολιτισμικής και οικονομικής κρίσης. Μέσα σ’ αυτή την όχι για όλους δύσκολη εποχή είπαν ΟΧΙ στους Γερμανούς κι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν κυρίως άλλους λαούς και συνειδήσεις μέσα στην πραγματικότητα της παγκοσμιοποίησης και του υγιούς καπιταλισμού.

Έτσι γράφουν τραγούδια στα αγγλικά, ελληνικά, γιαπωνέζικα, ιταλικά κ.α. Το μουσικό ιδίωμα που πραγματεύονται αναφέρεται σαν Ροκ στα σκοτεινά διαδικτυακά μονοπάτια της Wikipedia. Οι ίδιοι αρνούνται κατηγορηματικά την ταμπελοποίηση: «Εμείς απλώς ροκάρουμε». (Συνέντευξη Όρη στο περιοδικό Voyager, τεύχος Ιανουαρίου 2001). Βασικές τους επιρροές το χρήμα, ο ρατσισμός, ο έρωτας και η δόξα. Τώρα λένε ότι θα βγάλουν και δίσκο.

A Victim Of Society

Οι A Victim Of Society είναι μια τριμελής μπάντα, η οποία, με τη βοήθεια των φίλων της, θα ξεκινήσει μια καινούργια χρονιά με πολλά live καθώς και με την κυκλοφορία του καινούργιου τους δίσκου. Έχοντας μόλις ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του καινούργιου τους album, που θα βγει την άνοιξη από την Inner Ear Records, θα εμφανιστούν στο Ρομάντσο με καινούργιο αλλά και παλιότερο υλικό.

Ώρα Προσέλευσης: 21:30

Είσοδος: 5 ευρώ

{youtube}watch?v=JQZlRTkMxaM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured