Δελτίο Τύπου

Οι De•Touch δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2015. Παίζουν alternative rock με post ιδεολογία, indie rock και ψυχεδελικά στοιχεία. Η δουλειά τους χαρακτηρίζεται από παλμό, δυνατές μελωδίες και απαλά φωνητικά.

Κάνουν τακτικά live ανά την Αθήνα, ενώ ήταν μία από τις μπάντες που πέρασαν στα προκριματικά των ακροάσεων για τον διαγωνισμό του Schoolwave 2016. Τον Φεβρουάριο κυκλοφόρησε το πρώτο ΕΡ τους, “Broken Mirror”.

Οι De•Touch είναι οι: Θανάσης Γεωργάκης (drums), Νίκος Γερακάκης (rhythm guitar), Λευτέρης Δεληγιάννης (lead guitar), Αλέξανδρος Λεμονίδης (Bass guitar) και Pete Κατσαφούρος (Lead Vocals).

Μουσική αφετηρία για τους The Sieves ήταν το 2014. Επιστρέφοντας στην Αθήνα από το Λονδίνο, o Γιώργος Πιαδίτης έφερε μαζί του indie rock υλικό και διάθεση, την οποία μοιράστηκαν μαζί του ο Κωστής Παπαγιαννόπουλος στο μπάσο, ο Λάζαρος Καγκελίδης στην κιθάρα, ο Νίκος Μανάτος στα τύμπανα και ο Κωνσταντίνος Τζιαβός στη φωνή.

Μετά τα live στις σκηνές του Ρομάντσου, Kookoo, και Death Disco για το release του πρώτου τους EP, οι The Sieves βρίσκονται ξανά στο στούντιο όπου ηχογραφούν το καινούργιο τους υλικό, πάντα εμπνευσμένοι από τη βρετανική και αμερικανική indie και rock n roll σκηνή απο τα ‘90s μέχρι και σήμερα. Εύηχες μελωδίες στα φωνητικά και ατμοσφαιρικά στοιχεία - άλλοτε minimal και άλλοτε πιο δυναμικά - είναι συσταστικά που δεν λείπουν ποτέ από τα setlist τους.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου
Six d.o.g.s.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

πόρτες: 21.00
είσοδος: 5 ευρώ

{youtube}npVGG6PX1Kc{/youtube}  

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured