Δελτίο Τύπου

Sempreviva
Παρουσίαση Δίσκου
"Σκισμένοι Χάρτες" από την Fm Records

Sempreviva: Για πάντα ζωντανός
Sempre=πάντα, viva=ζωντανός. Όλο μαζί Sempreviva.

Για πάντα ζωντανές, όπως το ομώνυμο μικρό λουλούδι των Κυθήρων, οι μελωδίες των Sempreviva αναγεννιόνται διαρκώς μέσα από πειραματισμούς και πρωτότυπα μουσικά όργανα.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια κιθάρα, ένα βιολί και ένα toypiano συναντήθηκαν με ένα theremin, μια καλίμπα κι ένα στυλόφωνο. Και φυσικά με μια φωνή.

Ενδιάμεσος σταθμός η κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου «Σκισμένοι Χάρτες». Σε κάθε live τους ανα-συνθέτουν τα δικά τους κομμάτια, καθώς και διασκευές από την ελληνική και παγκόσμια δισκογραφία.Ο στίχος τους ελληνικός, ενίοτε σαρκαστικός και πολιτικοποιημένος. Ο ξεχωριστός ήχος τους, γεμάτος χρώματα -πότε έντονα λυρικός, πότε ζωηρός και ηλεκτρικός- προσκαλεί το κοινό σε ένα παιχνίδι μελωδιών και διαθέσεων, με χροιά ελληνική και καταβολή παγκόσμια.

Το Σάββατο 16/4/2016 στις 22:00 θα γίνει η παρουσίαση του νέου CD από την FΜ Records στη μουσική σκηνή ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17.

Η διανομή του CD που κυκλοφόρησε από την FM Records γίνεται σε σε όλα τα online music stores, σε επιλεγμένα δισκοπωλεία και στα Public (αγορά και online στο www.public.gr)

Line-up & credits:

Μιχάλης Χαριλάου: Σύνθεση
Νίκος Κοσκινάς: Στίχοι, Σύνθεση, Φωνητικα, Καλίμπα, Στυλόφωνο, Shruti Box, Glockenspiel
Μανώλης Ζαχείλας: Κιθάρες, Πλήκτρα, Πιανίκα
Δημήτρης Κρεμαλής: Κιθάρες, Πλήκτρα, Harmonium, Theremin, Toy Piano
Νίκος Σκαφίδας: Βιολί, Μπουζούκι
Μάριος Βάρελης: Τύμπανα, Κρουστά

Βασίλης Βασιλάκης: Ηχοληψία - Μίξη

{youtube}iuCUmWX270s{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured