Δελτίο Τύπου

Διακριτικές παρουσίες με αξιόλογη πορεία και 7 δίσκους που άφησαν το δικό τους μοναδικό στίγμα, η Κατερίνα Κυρμιζή κι ο Νίκος Γρηγοριάδης ξαναδίνουν το παρόν δισκογραφικά και συναυλιακά. Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται στη μουσική σκηνή "Ρυθμός Stage" για μία μοναδική βραδιά!

Οι δυο τραγουδοποιοί παρουσιάζουν για πρώτη φορά το νέο άλμπουμ Λάρβα, στην πιο γυμνή εκδοχή τους με δυο κιθαρες, παρέα με τα τραγούδια τους που αγαπήθηκαν στο παρελθόν : από το διαχρονικό Στην πίσω τσέπη του BlueJean και την κομψή Παραμυθένια της Κατερίνας Κυρμιζή, στο ερωτικό Νυχτερινό και το δυναμικό Αλφάδι του Νίκου Γρηγοριάδη, κι από τα παλιότερα αγαπημένα Γυμνή από αγάπη και Κοράλλι, έως το πρόσφατο Αν δε μ΄αγαπάς.

Το νέο άλμπουμ Λάρβα, που έχει σα βασικό άξονα την ιδέα της μεταμόρφωσης, κυκλοφόρησε πρόσφατα με την Κόκκινη Καρφίτσα, μουσικό περιοδικό της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ και περιλαμβάνει 10 υπέροχα τραγούδια του Νίκου Γρηγοριάδη, μεταξύ αυτών τα :Είμαι καλά, Καινούργια μέρα, Σε είδα στην Πειραιώς και Δεύτερη ευκαιρία.

Την Κατερίνα Κυρμιζή & τον Νίκο Γρηγοριάδης συνοδεύουν οι εξαιρετικοί Ρόλη Γιαμοπούλου στα κρουστά & φωνητικά και Mampre Kasardjian στο κοντραμπάσο.

Λ ά ρ β α είναι η προνύμφη της πεταλούδας.

Λ ά ρ β α είναι η υπόσχεση της μεταμόρφωσης.

 

INFO:

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, ώρα 21:30

Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλ. Κρατήσεων 210- 9750060

Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

 

{youtube}NKsEJOF40Nw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured