Δελτίο Τύπου

Με φρέσκο ήχο και πάθος για τη μουσική θεωρούνται από πολλούς ως η πιο «hot jazz μπάντα» της ολοένα αναπτυσσόμενης ελληνικής jazz σκηνής. Η  μουσική τους αντανακλά εμφανώς όλη τη γκάμα των αναφορών – επιρροών τους. Το αποτέλεσμα είναι, με γοητευτικό τρόπο, προκλητικό. 

Ο Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρα), ο Βασίλης Ποδαράς (ντραμς), ο Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο), ο Ντίνος Μάνος (κοντραμπάσο), με guests  τους Τάκη Πατερέλη και Δημήτρη Τσάκα (σαξόφωνα), ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για ένα δυνατό live.

Τα μέλη των Next Step Quintet διατηρώντας την φρεσκάδα που χαρακτηρίζει το νεαρό της ηλικίας τους, αλλά σαφέστατα εμπειρότεροι πλέον, κάνουν το ... "επόμενο βήμα" στη δισκογραφική τους καριέρα. Με ένα CD το οποίο περιλαμβάνει 7 νέες συνθέσεις, οι Next Step Quintet μας ταξιδεύουν διατηρώντας τον χαρακτηριστικό τους ήχο, ενώ παράλληλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα εξερευνούν νέα ηχητικά μονοπάτια. 

Το νέο άλμπουμ αποδεικνύει ότι τεχνική αρτιότητα, groove και όμορφες μελωδίες μπορούν  να συνυπάρχουν αρμονικά. Η δυναμική ατμόσφαιρα στο “The Architect” με τις χαρακτηριστικές δοξαριές του κοντραμπάσου, τα ευφυέστατα και αριστοτεχνικά solo στο “Erotic Warfare”, το έξυπνο groove στο “Rosalinda’s Dance” και η αβίαστη μελωδικότητα του “The Last Dance” είναι κάποια μόνο από τα δείγματα της υψηλής κλάσης αυτού του άλμπουμ.

Η ηχογράφηση και η μίξη του  2  έγινε από στο Studio Sierra από τον Γιώργο Καριώτη. Mastering: Doug Henderson.

Gazarte: Βουτάδων 32-34, Γκάζι  

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Ώρα έναρξης: 21.00 

 

{youtube}MbPBub8lPqc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured