Αναστασία Τουρούτογλου

 

Οι Wild Rose από τον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης κατάφεραν με τους δύο τελευταίους τους δίσκους -το Dangerous του 2013 και κυρίως το περσινό Hit 'N' Run- να ακουστούν αρκετά ανάμεσα σε όσους αγαπούν το hard rock της δεκαετίας του 1980 και το A.O.R., αλλά και να δουν ένα από τα τραγούδια τους, το "Through The Night" να σκαρφαλώνει στο classic rock chart της Σουηδίας. 

Με τους αδερφούς Γιώργο & Γιάννη Μπίτζιο του αρχικού line-up, που πίσω στο 2011 κυκλοφόρησε το άλμπουμ Half Past Midnight, να επιστρέφουν τώρα στο σχήμα, οι Wild Rose βγαίνουν για μια μίνι περιοδεία σε Βουλγαρία και Ελλάδα.

Πρώτος σταθμός θα είναι το Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) της γειτονικής χώρας, όπου θα παρουσιάσουν δύο διαφορετικά σόου στο Polinero Place: ένα ηλεκτρικό την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και ένα ακουστικό το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.

Κατόπιν, οι Wild Rose θα παίξουν στη Θεσσαλονίκη (Κυριακή 4/10, στο Eightball), ύστερα θα κατηφορίσουν στην Αθήνα (Τρίτη 6/10, στο Bullet) και θα τερματίσουν την περιοδεία στη γενέτειρα πόλη τους, με ένα ακουστικό σετ (Πέμπτη 8/10, στο Pirates Rock Bar).

Στις συναυλίες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, τη μπάντα θα συνοδεύσουν οι Flying Mercury, οι οποίοι παρουσιάζουν αυτή την εποχή τη νέα τους δισκογραφική δουλειά, Love Is A Mystery

Θεσσαλονίκη (Eightball), Κυριακή 4 Οκτώβρη

Πίνδου 1, Λαδάδικα

doors open: 20.00

είσοδος: 8 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται μπύρα)

Αθήνα (Bullet), Τρίτη 6 Οκτώβρη

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11, Πεδίον του Άρεως

doors open: 20.00/ έναρξη: 20.15

είσοδος: 10 ευρώ

Εύοσμος (Pirates Rock Bar), Πέμπτη 8 Οκτώβρη

Παύλου Μελά 2

doors open: 21.30

είσοδος ελεύθερη

{youtube}IeYNMsaDhoE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured