Δελτίο Τύπου

 

1ο Φεστιβάλ Δάσους

Με την υπογραφή του ΚΘΒΕ

Η μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!

Αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, μεγάλοι θίασοι από όλη την Ελλάδα και χορευτικές ομάδες θα παρελάσουν από τις 15 Ιουνίου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Δάσους. Πρόκειται για το νέο μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης που φέρει την υπογραφή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού περισσότεροι από 60.000 θεατές αναμένεται να απολαύσουν σπουδαίες παραγωγές στο θέατρο, στη μουσική και στο χορό, από αγαπημένους δημιουργούς του καλλιτεχνικού στερεώματος. 

Σημείωμα Καλλιτεχνικού Διευθυντή

Πιστό στο στόχο της εξωστρέφειας και της προαγωγής της πνευματικής καλλιέργειας μέσω της διάδοσης της τέχνης, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος εκπληρώνει τον πολλαπλό ιδρυτικό του σκοπό (ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό) με τη δημιουργία του 1ου Φεστιβάλ Δάσους. 

Με βαθιά αίσθηση της θεσμικής ευθύνης μας απέναντι στον πολιτισμό, στην υψηλή καλλιτεχνική ποιότητα και αισθητική, επιζητούμε τη συνάντηση κοινωνίας και των τεχνών, μέσω της συνέργειας πολιτιστικών δυνάμεων και ανταλλαγών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. 

Με το 1ο Φεστιβάλ Δάσους γεννιέται ένας κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός για τη βόρεια Ελλάδα, που θέλει να καταστήσει το θέατρο Δάσους επίκεντρο της θερινής πολιτιστικής ζωής της νοτιοανατολικής Ευρώπης. 

Με το θεσμό αυτό η πόλη αποκτά μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή πολιτισμού, γόνιμο πάντρεμα σπουδαίων παραγωγών του θεάτρου, της μουσικής και του χορού.

Με τη γιορτή αυτή, για τρεις ολόκληρους μήνες, το Κρατικό Θέατρο συμβάλλει στην ανάπτυξη της πολιτιστικής φυσιογνωμίας της Θεσσαλονίκης.

Αυτό το καλοκαίρι, κάνουμε το πρώτο βήμα. Δημιουργούμε ένα φεστιβάλ εφάμιλλο των μεγάλων αντίστοιχων διεθνών με την υπογραφή του ΚΘΒΕ. Καλώ τους Θεσσαλονικείς να απολαύσουν τις εκδηλώσεις!

Γιάννης Βούρος

Υπόλοιπες μουσικές εκδηλώσεις

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

Δευτέρα 29 Ιουνίου

Θανάσης Παπακωνσταντίνου-Καλοκαίρι 2015

(Επικοινωνία με Ηχόχρωμα, τηλ:  2310.334 044 / 210.7700087 | ΕΑυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. |www.facebook.com/ihohroma)

Τρίτη 30 Ιουνίου

Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία-Καλοκαίρι 2015

(Επικοινωνία με IMDAT SHERIFOV MON IKE, τηλ: 210 3428272 -10:00-17:00)

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

Δευτέρα 13 Ιουλίου & Τρίτη 14 Ιουλίου

Θέατρο- Μουσική

«Πριν το Χάραμα» των Θανάση Παπαθανασίου-Μιχάλη Ρέππα

Μουσικοθεατρική παράσταση

Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας

Πρωταγωνιστούν: Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Κούκα, Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ορέστης Τζιόβας.

(Επικοινωνία με ΑΦΟΙ ΤΑΓΑΡΗ ΟΕ, τηλ: Τ. 210 64 24 414 | Ε. Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Γιάννης Κότσιρας 

«Έτσι & Αλλιώς» - Καλοκαιρινή Περιοδεία 2015

(Επικοινωνία με Menta Arts Events – Μετρό, Μετρό: Τ. 2106461980 / Ε. Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / www.metrolive.gr /

Menta Arts Events: Τ. 210861757 / Ε.  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / www.menta3.com)

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου

Συναυλία «Ψυχή & Σώμα» του Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη

(Πληροφορίες: Τ. 2310 236990)

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

Μάριος Φραγκούλης: «Αθήνα – Buenos Aires»

(Επικοινωνία με Pure Art, τηλ:  210 7234567, Ε. Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.ticket services.gr)

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 

Θέατρο- Μουσική

«Η Μελωδία της Ευτυχίας»

Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου 

Πρωταγωνιστούν: Demy, Άκης Σακελλαρίου, Ναταλία Δραγούμη, Γιώργος Τζαβάρας

(Επικοινωνία με RENOVARTIO IKE, τηλ: Τ. 210 745080 Ε. Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 

Σωκράτης Μάλαμας 

(Επικοινωνία με Αρτύς / Μουσικές Παραγωγές, τηλ: 210 6452420 | Ε. Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.artys.gr)

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Θέατρο-Μουσική-Χορός

«Ερωτόκριτος»  του Βιτσέντζου Κορνάρου

Χαΐνηδες - Κι ομΩς κινείται 

(Πληροφορίες: Τ. 6932704195, www.kiomoskineitai.gr/ www.hainides.gr)

Προπώληση:

Κεντρικό Εκδοτήριο Βασιλικού Θεάτρου

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00 & τηλέφωνο για πληροφορίες 2315 200200

{youtube}u0SDJuUDpl8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured