Αναστασία Τουρούτογλου

 

Anser και Λόγος Απειλή, μαζί στη σκηνή του Second Skin (Δαμοκλέους 8, Γκάζι, κοντά στον σταθμό Μετρό “Κεραμεικός”), σε ένα σπουδαίο live για την εγχώρια hip hop σκηνή, την Παρασκευή 8 Μαϊου!

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και η γενική είσοδος κοστίζει 8 ευρώ.

<<Μόνο το 1% το νοιώθει σαν εμένα όπως εγώ...το νοιώθει μόνο το 1%.>>

 Η επίσημη πρεμιέρα λοιπόν. Σα να ξεκινάνε όλα από την αρχή..

Anser και Λόγος Απειλή ενώνουν τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά όχι απλά για ένα κομμάτι ή για μια ζωντανή εμφάνιση, αλλά για τη δημιουργία του 1%. Δεν ήταν απλά ο τίτλος του τελευταίου τους κομματιού, αλλά μόνο η αρχή για αυτό που θα ακολουθήσει. 

Κανείς απ τους δυο τους δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Δέκα χρόνια παρουσίας στη σκηνή, δεκάδες κυκλοφορίες με τεράστια απήχηση, εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. 

Στις 8 Μάη, δίνουν εκ νέου ραντεβού για το από κοινού νέο μουσικό ξεκίνημα, στη σκηνή του Second Skin, στο Γκάζι. Ένας άνετος χώρος με το μεγάλο του πλεονέκτημα να είναι ο άρτιος ήχος του, ενώ επίσης η πολύ κοντινή του απόσταση από το Μετρό του Κεραμεικού (έξοδος προς οδό Κωνσταντινουπόλεως) κάνει πολύ εύκολη της πρόσβαση του κοινού σε αυτόν.

<<1% σημαίνει κράτα με, κρατώ τη μουσική που αγαπάς και αγαπώ >> 

Λίγες μέρες πριν την συναυλιακή πρεμιέρα του 1%, θα δοθεί το πρώτο δείγμα δουλειάς. Ένα Ep με καινούργια κομμάτια του σχήματος, αλλά και με κομμάτια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα μέσω διαδικτύου. 

«1 % (Anser χ Λόγος Απειλή) » | Παρασκευή 8 Μαιου | Second Skin Club (Δαμοκλέους 8, Γκάζι) | Είσοδος: 8€ ταμείο | Ώρα Έναρξης: 21..00

Links:

Event στο Facebook

https://www.facebook.com/events/1546920058903345/

Anser -Official Page

https://www.facebook.com/anserfj2

Λόγος Απειλή -Official Page

https://www.facebook.com/logosapeilh

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured