Δελτίο Τύπου

Η Bullet productions παρουσιάζει:
 
The Dirty Saints
+Insomnia Band
+Αστεροσκοπείο του Larry Bird
 
Πολυχώρος Αγορά, 7 Φεβρουαρίου 2015, 21.00
 
 
Κάποτε, το 1990, μια μπάντα από τα Γιάννενα συμπεριλήφθηκε στις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς  από το New Musical Express, ένα από τα πιο σημαντικά  βρετανικά μουσικά περιοδικά.
 
Σήμερα, οι Dirty Saints ξαναλένε «Hi!». 
 
Επιστρέφουν δυναμικά για μια συναυλία που θα ανατρέξει σε όλες τις μεγάλες στιγμές του συγκροτήματος και θα επιφυλάξει αρκετές εκπλήξεις. 
Οι Dirty Saints δημιουργήθηκαν στα τέλη των ‘80s στα Γιάννενα. Μετά από πολλές συναυλίες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Hi!”, που ήταν και η πρώτη κυκλοφορία της Fifth Dimention, της εταιρίας που κυκλοφόρησε δίσκους των Λώλαμα, Metro Decay, Purple Overdose και είχε έδρα το Κιάτο. 
 
Δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους LP, το Elf, που τους έκανε ακόμα περισσότερο γνωστούς. Επίσης, με συνθέσεις τους πήραν μέρος στις συλλογές Double Shot της Wipe Out και Toxic babies in rock ‘n' roll land της Sub Studio Records, μαζί με συγκροτήματα όπως οι Cosmic Teds, οι Make Believe, οι Nonmadol, οι Nightstalker κ.α. Επέστρεψαν στην «ενεργό δράση» το 2013 και τώρα, είναι και πάλι ανάμεσά μας.
 
Οι Dirty Saints δεν θα είναι μόνοι τους. Τη συναυλία θα ανοίξουν άλλες δύο ιστορικές μπάντες της πόλης:
 
Οι INSOMNIA BAND που κάνουν τη δεύτερη συναυλία τους μέσα σε λίγο καιρό, δηλώνοντας οριστικά παρόντες στα μουσικά πράγματα της πόλης.
 
To Αστεροσκοπείο του Larry Bird που θα ανοίξει τη συναυλία. Πρόκειται για τη μπάντα που δημιουργήθηκε το 1998 από τον Γιώργο Βράνο και το Νίκο Σπύρου.
 
Τα εισιτήρια κοστίζουν 6 ευρώ στην προπώληση και 8 ευρώ στο ταμείο. Επίσης, εισιτήρια διατίθενται και στο Viva.gr. Προπώληση από Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 στα εξής σημεία:
 
Manthos optical, Αβέρωφ 16
Music shop Giorgio, στοά Ορφέα
Beatnik's Bar, Ανεξαρτησίας 121
 
Θα ακολουθήσει after party στο Beatnik’s
 

{youtube}6yk8vc2afY8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured