Δελτίο Τύπου

Το μακροβιότερο μηνιαίο περιοδικό στην Ελλάδα, το METAL HAMMER συμπλήρωσε το Δεκέμβριο του 2014 τα 30 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας του στα περίπτερα. 
 
Για να γιορτάσει αυτή τη μοναδική επέτειο διοργανώνει το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου ένα πολύ μεγάλο  live - party event στην Αθήνα, στο Fuzz Club με καλεσμένους τους:
 
ROTTING CHRIST 
Featuring: George Kollias (NILE), The Magus (NECROMANTIA, THOU ART LORD, PRINCIPALITTY OF HELL), Efthimis Karadimas (NIGHTFALL), Fotis Bernardo (SEPTICFLESH), Stefanos (RAVENCULT) and more…
SUICIDAL ANGELS
ROCK ‘N’ ROLL CHILDREN
 
Έχοντας παραμείνει το μοναδικό μηνιαίο μουσικό περιοδικό στη χώρα μας, το Metal Hammer έχει θεμελιώσει και αναπτύσσει διαρκώς μια άμεση και διαδραστική σχέση με τους αναγνώστες του, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας ενεργούς μουσικής κοινότητας και αποτελεί τον σταθερότερο και πιο βασικό πυλώνα έκφρασης, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας του hard rock και του heavy metal φάσματος στην Ελλάδα. 
 
Δεν περιορίζεται όμως στα στενά όρια του εντύπου.  
 
Εκπομπή στην τηλεόραση
Κάθε Κυριακή μεσάνυχτα, στο MAD TV ο Χάκος Περβανίδης, αρχισυντάκτης του περιοδικού, παρουσιάζει τη μακροβιότερη Μetal εκπομπή της Ευρώπης, η οποία έχει ως στόχο της κάθε μήνα να προβάλλει το περιεχόμενο του τρέχοντος τεύχους με όλα τα ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αφιερώματα, κλπ.
 
Internet
Το site του περιοδικού, www.metalhammer.gr ,  έχει κερδίσει την αναγνωσιμότητα και επισκεψιμότητα που του αξίζει, όπως και η σελίδα του στο Facebook Metal Hammer Greece (Official) . 
Στο e-shop του περιοδικού, www.hammerland.gr , αναγνώστες μας μπορούν να βρουν και να προμηθευτούν σε χαμηλές τιμές μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που τους ενδιαφέρουν,  όπως CD, DVD, μπλουζάκια, αναμνηστικά και πολλά άλλα προϊόντα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured