Αναστασία Τουρούτογλου

Έχει τη φήμη του καλλιτέχνη που δεν εμφανίζεται συχνά ζωντανά αν και η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία το συνηθίζει περισσότερο από παλαιότερα. Μετά τον σαματά που προκάλεσε την περασμένη άνοιξη με την παράσταση «Tρόικα Club» την οποία ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει ως «ένα κοινωνικό δράμα», ο Τζίμης Πανούσης θα ανέβει ξανά στην σκηνή από Οκτώβρη για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων με το καινούργιο του πρόγραμμα το οποίο θα έχει τον τίτλο Guantanamo. 
 
Κι όπως όλες οι παραστάσεις του έτσι κι αυτή συνοδεύεται από το απαραίτητο σημείωμα - πρόσκληση προς τους θεατές για να πάρουμε μια ιδέα του τι περίπου θα επακολουθήσει:
 
«Ο Τζίμης Πανούσης έπειτα από το… κοινωνικό δράμα χωρίς προηγούμενο που αποκάλυψε την περασμένη άνοιξη στο «Τρόικα Club», μπαίνει στο «Guantanamo» παρουσιάζοντας ένα οργανωμένο παραλήρημα!
 
Σύντροφοι καταναλωτές, από την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις, ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης θα παρουσιάσει το Χωρατόριο 3 (Horatorio) σε Ρε Μίζερο στο Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς (Πειραιώς 178). Τηλέφωνο κρατήσεων για κρατούμενους 210.3418020.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο όρθιος κωμικός με τις ειδικές ατάκες, σ’ ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού.
Είμαστε όλοι άνεργοι, άνευροι και παραδομένοι στον ψηφιακό μεσαίωνα! Ελάτε να ενώσουμε τη θλίψη μας και να την κάνουμε αμήχανο γέλιο…
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Τζίμης Πανούσης»

{youtube}Y06rogFxdzo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured