avopolis.team

incons_interview_avopolis


Λίγες ώρες πριν ανέβουν στη σκηνή του φετινού Ejekt Festival (γύρω στις 19:15) και σαν οι νικητές του Red Bull Bedroom Jam (μαζί με τους Brightside και Revenge Of The Giant Face) το προσωπικό project του Ηλία Μπογδάνου (γνωστός και μέσα από τους Fall Of Man), οι Inconsistencies, μας συστήνονται.

 
Συνέντευξη: Μάνος Νομικός


Πρώτα από όλα πως νοιώθετε που θα παίξετε στο φετινό EJEKT Festival;
 
Χαίρεται! Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα, αν σκεφτεί κανείς το μέγεθος του φεστιβάλ και των συγκροτημάτων, μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Συν των άλλων, το γεγονός οτι όλα γίναν τόσο γρήγορα, μας έχει κατά κάποιο τρόπο μπερδέψει, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα την όλη φάση ίσως! 
 
 
Δύσκολη η διαδικασία επιλογής μέσα απο το Red Bull Bedroom Jam;
 
Κατ' αρχάς να ευχαριστήσουμε την Red Bull για αυτό τον μοναδικό διαγωνισμό που έχει στήσει και δίνει τέτοιες ευκαιρίες. Η διαδικασία της επιλογής ήταν πολύ δύσκολη και επίπονη για την ψυχική μας υγεία αν σκεφτεί κανείς ότι η Τζένη μας άφησε για το τέλος (χαχα!). Τα συγκροτήματα που συμμετείχαν είναι όλα πολύ δουλεμένα, πολύ δεμένα και δώσαν φοβερό show, οπότε ναι, ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος, αλλά το κλίμα μεταξύ μας, τέλειο! 
 
 
Ο ή οι Inconsistencies; Είναι μία καθαρά προσωπική δουλειά; Είδαμε και άλλα μέλη on stage, με θητεία στη σκηνή (για όσους γνωρίζουν).
 
Οι Inconsistencies είναι ένα project που ξεκίνησα εγώ, όταν η έλλειψη της μουσικής στην ζωή μου έγινε αρκετά έντονη. Τα κομμάτια τα είχα συνθέσει κατά καιρούς και αποφάσισα να τα δουλέψω με αυτό το όνομα και να πραγματοποιήσω κάποια shows. Για να υλοποιηθεί η στουντιακή δουλειά ζωντανά, έχρισε αναγκαία την συμμετοχή κάποιον ακόμα μουσικών και για τον ρόλο αυτό καλέστηκαν 4 πολύ καλοί μου φίλοι με τους οποίους έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν. Δεθήκαμε κατευθείαν και συνεχίζουμε μαζί. 
 
 
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο Youth Platform (www.platform.gr)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured