Rsn__Esterina_2

Το κορίτσι γεννημένο το 1985, σε μαιευτήριο φυσικά, κάπου στην Αθήνα. Το αγόρι εισέπνευσε πρώτη φορά εν έτει 1984. Ο Άρης (το αγόρι) ασχολείται με τη μουσική από το 2000 και η Εστερίνα (το κορίτσι) επίσης. Τους μάθαμε κυρίως από τις χιπ χοπ διαδρομές τους, πρόσφατα όμως μας έδειξαν και την ευρύτερη αγάπη τους για τη μαύρη μουσική, μέσω του άλμπουμ We Got Music (για τη Sound Of Everything).

Αύριο Παρασκευή, RSN & Esterina θα βρίσκονται κι αυτοί στο line-up του ολόφρεσκου Sea Sounds Festival, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος, στα πλαίσια της φετινής Ευρωπαϊκής Γιορτής Της Μουσικής –θα διεξαχθεί στην παραλία Μοσχάτου για 3 μέρες: Πέμπτη 19, Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Ιουνίου. Με αυτήν λοιπόν την αφορμή, τους ρωτήσαμε ποιον διεθνή καλλιτέχνη θα διάλεγαν να φέρουν στην Ελλάδα, αν ήταν στη διοργάνωση ενός μεγάλου καλοκαιρινού φεστιβάλ. Κι εκείνοι επέλεξαν τους Black Keys:

«Αν είχαμε μια τέτοια ευκαιρία, ο καλλιτέχνης που θα προσκαλούσαμε θα ήταν οι Black Keys. Αφενώς γιατί αυτή τη στιγμή έχουν καθορίσει τον ήχο της εποχής και αφετέρου γιατί πιστεύουμε ότι είναι μπάντα με μεγάλη δυναμική στο live performance. Και φυσικά επειδή ειναι οι αγαπημένοι μας!».

 

SeaSounds @European Music Day 2014

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured