wordofmouth

 Το 2013 ήταν η χρονιά τους (με αποκορύφωμα την εμφάνισή τους στο συνέδριο της Google στην Αθήνα), το 2014 αναμένουμε την έκδοση της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς. 

Το διακεκριμένο δίδυμο των εγχώριων beatboxers ο Bitman και ο El Pap Chicoθα εμφανιστούν στο καινούργιο Sea Sounds Festival, το οποίο διοργανώνεται στα πλαίσια της φετινής Ευρωπαϊκής Γιορτής Της Μουσικής και θα διεξαχθεί στην παραλία Μοσχάτου για 3 μέρες: Πέμπτη 19, Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Ιουνίου (οι Word Of Mouth εμφανίζονται την Παρασκευή).

Με αυτήν την αφορμή, τους ρωτήσαμε ποιον διεθνή καλλιτέχνη θα διάλεγαν εκείνοι να φέρουν στη χώρα μας, αν ήταν στη διοργάνωση ενός μεγάλου καλοκαιρινού φεστιβάλ, λαμβάνοντας την παρακάτω απάντηση:

«Θα θέλαμε να δώσουμε στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να έβλεπε ζωντανά μία από τις πιο ολοκληρωμένες funk/hip hop μπάντες της τελευταίας δεκαετίας, τους ROOTS. Συνδυάζουν αρμονικά soul φωνητικά, πολλές hip hop ρουτίνες, το στοιχείο του human beatbox –με τον πασίγνωστο beatboxer SCRATCH– και γενικά θα έδιναν αξία σε οποιοδήποτε φεστιβάλ, καθώς και καλοκαιρινή ζωντάνια στο ήδη ένθερμο ελληνικό κοινό».

 

SeaSounds @European Music Day 2014

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured