Δελτίο Τύπου

Η ιδανική live party τετράδα των Wedding Singers επιστρέφει ανανεωμένη για να ροκάρει μια σειρά από καλοκαιρινά dance parties σε συνεργασία με το dj δίδυμο των Lilis Bros.

wedding1premiere

Το ξεχωριστό live Vs djs show κάνει την επίσημη πρεμιέρα τoυ αυτή την Τετάρτη 4 Ιουνίου στο club / restaurant  and tapas bar, Island στην Βάρκιζα και θα βρίσκεται εκεί κάθε Τετάρτη για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Η φράση "Let The Beat Control Your Body" αποτελεί  το concept της βραδιάς και δίνει το έναυσμα για να συναντηθούν στην πίστα, το εκλεκτικό ύφος της δισκοθήκης των Lilis Bros, με τα ξεσηκωτικά (και περίφημα πλεον) live mash ups των WedSins, προκειμένου να δημιουργήσουν εκ νέου ένα μοναδικό show για τους λάτρεις των 80's / 90's  επιτυχιών εμπλουτισμένες με μοναδικές μίξεις από την EDM μέχρι την κλασσική disco και την hip hop κουλτούρα. Τα setlist θα εμπλουτίζουν και θα επιμελούνται απο κοινού οι δύο ομάδες σε εβδομαδιαία βάση, ενώ σύντομα αναμένεται και μια bootleg κυκλοφορία, αντιπροσωπευτική του ύφους της συνεργασίας τους.

Mε δεδόμενη την καταλυτική συμβολή του Γρηγόρη Μάγου στον ήχο και του Μενέλαου Ορφανού στα φώτα, το dance circus των Wedding μεγαλώνει πλέον προσθέτωντας το dj duo των Lilis Bros για την δημιουργία της απόλυτης party εμπειρίας.

THE WEDSINS (LIVE) VS LILIS BROS (DJ) SHOW :

"LET THE BEAT CONTROL YOUR BODY"

KAΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ISLAND (club / restaurant  and tapas bar)

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ // ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured